Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Προκριματική φάση του EURO U19 για το 2017, που θα φιλοξενηθεί από τη Γεωργία. Ο κάθε ένας από τους 13 ομίλους περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες και όλα τα παιχνίδια του φιλοξενούνται από μία χώρα. Την πρόκριση στην Elite Round παίρνουν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου συν η καλύτερη τρίτη ομάδα (με βάση τα αποτελέσματα κόντρα στους δύο πρώτους του ομίλου), τουτέστιν 27 ομάδες.

* Οι αγώνες του ομίλου πραγματοποιούνται στην Πολωνία.

* Βαθμολογία ομίλου: Σλοβακία 6β., Πολωνία 3β., Β. Ιρλανδία 3β., Π.Γ.Δ.Μ 0β.

ΠΟΛΩΝΙΑ U19

Το πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν οι μικροί της Πολωνίας απέναντι σε αυτούς της Σλοβακίας, γνώρισαν την οριακή ήττα με 0-1, ενώ θα μπορούσαμε να πούμε ότι το σκορ τους αδικεί καθώς ήταν ελαφρώς ανώτεροι των αντιπάλων τους. Το συγκρότημα του Γιάνας βρέθηκε έτσι στη 2η θέση του ομίλου με τρεις βαθμούς μετά την νίκη της πρεμιέρας με 4-0 κόντρα στο Π.Γ.Δ.Μ και στη σημερινή αναμέτρηση παίζει για δυο αποτελέσματα ώστε να διατηρήσει τη θέση του και να πάρει το εισιτήριο, μιας και ισοβαθμεί με τη Β. Ιρλανδία. Οι τυπικά και ουσιαστικά γηπεδούχοι έχουν όλα τα φόντα να φτάσουν στην πρόκριση, ωστόσο θα πρέπει να είναι πού πιο ουσιαστικοί και προσεκτικοί σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι για να μην βρεθούν και πάλι προ εκπλήξεως.

Προηγούμενο ματς: Οριακή ήττα με 0-1 από τη Σλοβακία.

Στατιστικό: N/G σημειώθηκε στα πέντε από τα έξι τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).

Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ U19

Ζορίστηκαν αλλά τα κατάφεραν οι μικροί της Β. Ιρλανδίας κόντρα σε αυτούς του Π.Γ.Δ.Μ, επικράτησαν με 2-1 χάρη στο γκολ του ΜακΛιν στο 90’ και παρέμειναν έτσι ολοζώντανοι στη μάχη της πρόκρισης, έστω ως καλύτεροι τρίτοι. Το σύνολο του Φρέιλ είχε γνωρίσει την οριακή ήττα με 0-1 από τη Σλοβακία στην πρεμιέρα, ισοβαθμεί με την Πολωνία έχοντας από τρεις πόντους, υστερεί όμως λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Στη σημερινή αναμέτρηση είναι το αουτσάιντερ, ωστόσο θέλει τη νίκη πάση θυσία και αν παρουσιαστεί το ίδιο σοβαρό και συμπαγές, δεν αποκλείεται να τα καταφέρει. Ακόμη και η ισοπαλία πιθανόν να βοηθήσει ώστε να έρθει η πρόκριση ως καλύτερη 3η ομάδα, ωστόσο κανείς δεν θέλει να εξαρτάται η ομάδα και από τα αποτελέσματα στους άλλους ομίλους. Τα κακά νέα είναι ότι η επιτυχία κόντρα στο Π.Γ.Δ.Μ ήταν η πρώτη και μοναδική στα έξι τελευταία, με τους Β. Ιρλανδούς να μετρούν πέντε σερί ήττες στα προηγούμενα παιχνίδια.

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 2-1 κόντρα στο Π.Γ.Δ.Μ

Στατιστικό: Under 2,5 γκολ σημειώθηκε στα πέντε από τα επτά τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.