Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Προκριματική φάση του EURO U19 για το 2017, που θα φιλοξενηθεί από τη Γεωργία. Ο κάθε ένας από τους 13 ομίλους περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες και όλα τα παιχνίδια του φιλοξενούνται από μία χώρα. Την πρόκριση στην Elite Round παίρνουν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου συν η καλύτερη τρίτη ομάδα (με βάση τα αποτελέσματα κόντρα στους δύο πρώτους του ομίλου), τουτέστιν 27 ομάδες.

*Βαθμολογία 1ου ομίλου: Βέλγιο 4β, Ρωσία 4β, Φινλανδία 2β, Καζακστάν 0β.

*Τα παιχνίδια του ομίλου διεξάγονται στο Βέλγιο.

ΒΕΛΓΙΟ U19

Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο ξεκίνημα του το Βέλγιο, αφού μετά την εύκολη νίκη επί του ανίσχυρου Καζακστάν (5-0), αναδείχθηκε ισόπαλο 2-2 με την Φινλανδία, σ’ ένα παιχνίδι που η αντίπαλός του έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση. Δύο φορές έμεινε πίσω στο σκορ (29’, 72’) και τις δύο όμως είχε απάντηση, γλιτώνοντας μάλιστα από την ήττα στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης (93’). Είχε ανάγκη να πάρει έστω τον βαθμό, καθώς στο φινάλε ήξερε πως θα αντιμετώπιζε την καλύτερη ομάδα από τις τρεις του ομίλου και δεν ήθελε να μπλέξει σε περιπέτειες. Πλέον το συγκρότημα Βερχέγιεν κρατάει την τύχη στα χέρια του, αφού βολεύεται ακόμη και με ισοπαλία κόντρα στη Ρωσία (το ίδιο και αυτή). Να αναφέρουμε πως αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο, αυτόματα οι δύο ομάδες περνάν χέρι-χέρι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία 2-2 με την Φινλανδία.

Στατιστικό: Over 2.5 τα τρία τελευταία επίσημα παιχνίδια (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

ΡΩΣΙΑ U19

Από τη δική της πλευρά η Ρωσία μετά το «στραβοπάτημα» στην πρεμιέρα των ομίλων με την Φινλανδία (1-1), φρόντισε να κάνει το αυτονόητο κόντρα στο αδύναμο Καζακστάν, το οποίο φιλοδώρησε με πέντε τέρματα (5-0). Εύκολα 3-0 στο πρώτο μέρος, κατέβασε ταχύτητες στην επανάληψη, βρήκε ελεύθερους χώρους στο τέλος και πέτυχε άλλα δύο τέρματα. Έκανε αυτό που χρειαζόταν ωστόσο τίποτα δεν έχει κριθεί, αφού αυτό που πρέπει να κάνει την τελευταία αγωνιστική κόντρα στο Βέλγιο είναι να μην ηττηθεί, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση (νίκη ή ισοπαλία) δεν έχει πρόβλημα και περνάει στην Elite Round. Άλλωστε το «στοίχημα» για το συγκρότημα του Γκαλακτιόνοφ είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στην εν λόγω διοργάνωση.

Προηγούμενο ματς: Άνετη επικράτηση 5-0 επί του Καζακστάν.

Στατιστικό: G/G και Over 2.5 τα τρία από τα τέσσερα πρόσφατα επίσημα και φιλικά παιχνίδια.