Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Πρώτος προκριματικός γύρος του Euro U19 2017, το οποίο θα διεξαχθεί στη Γεωργία. Οι ομάδες είναι χωρισμένες σε ομίλους των τεσσάρων, εκ των οποίων οι δύο πρώτοι θα πάρουν απευθείας πρόκριση στην Elite Round. Την πρόκριση θα πάρει επίσης και η καλύτερη τρίτη ομάδα των 13 ομίλων.

*5ος όμιλος (2 ματς): Αυστρία 6, Βοσνία 6, Αζερμπαϊτζάν 0, Λιθουανία 0

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ U19

Τελευταία αγωνιστική του ομίλου και αμφότερες οι ομάδες έχουν ήδη αποκλειστεί απ’ τη συνέχεια. Έκαναν 2/2 ήττες από τις ανώτερες Βοσνία και Αυστρία και είναι σχεδόν αδύνατον να διεκδικήσουν τη θέση του καλύτερου τρίτου, κάτι που μετατρέπει τη σημερινή μεταξύ τους μονομαχία σε τυπική διαδικασία και αγώνα γοήτρου. Το Αζερμπαϊτζάν ξεκίνησε με το «βαρύ» 4-1 απ’ την Αυστρία, ωστόσο εναντίον της Βοσνίας ήταν βελτιωμένο, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 68’ και να αγχώσει για λίγο τον αντίπαλο, ωστόσο δέχτηκε δεύτερο γκολ στο 81’ και υπέστη δεύτερη σερί ήττα. Θα ήθελε να κλείσει την παρουσία του στα προκριματικά με ένα θετικό αποτέλεσμα, τουλάχιστον να μη χάσει απ’ τους οικοδεσπότες Λιθουανούς.

Προηγούμενο ματς:  Ήττα 2-1 για το Αζερμπαϊτζάν κόντρα στη Βοσνία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των προκριματικών.

Στατιστικό: Από 8/9 ήττες προέρχεται το Αζερμπαϊτζάν ανεξαρτήτως έδρας.

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ U19

Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-2 ηττήθηκε η Λιθουανία απ’ την Αυστρία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής και ουσιαστικά αποχαιρέτησε τη συνέχεια της διοργάνωσης. Είχε προηγηθεί το εμφατικό 0-3 απ’ τη Βοσνία στην πρεμιέρα, όπου οι οικοδεσπότες παρουσιάστηκαν αγχωμένοι και νευρικοί. Έδειξαν σαφώς βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο εναντίον της Αυστρίας, όπου παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν να χάνουν 2-0 στο 13’, αντέδρασαν και μείωσαν στο 21’, ενώ στη συνέχεια έκαναν κάποιες μικρό φάσεις για να ισοφαρίσουν. Δίκαιη η ήττα τους, ήταν η τρίτη σερί σε όλες τις διοργανώσεις, σήμερα θέλουν τη νίκη για να προσφέρουν μια ικανοποίηση στο κοινό τους.

Προηγούμενο ματς: Ήττα 3-2 για τη Λιθουανία κόντρα στην Αυστρία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής.

Στατιστικό: Από τρία σερί Over 2,5 προέρχεται η Λιθουανία ανεξαρτήτως διοργάνωσης.