Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

* Προκριματική φάση του EURO U21 του 2017, που θα φιλοξενηθεί από την Πολωνία. Υπάρχουν εννιά όμιλοι, επτά εκ των οποίων απαρτίζονται από έξι ομάδες και δύο από πέντε ομάδες. Οι εννιά νικητές των ομίλων παίρνουν απευθείας πρόκριση στην τελική φάση. Οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι (με βάση τους αγώνες κόντρα στον πρώτο, τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο του ομίλου τους) προκρίνονται στα πλέι οφ, από όπου θα προκύψουν τα δύο τελευταία εισιτήρια. Τουτέστιν στην τελική φάση θα συμμετάσχουν 12 ομάδες (αυτόματο εισιτήριο για τη διοργανώτρια Πολωνία).

Βαθμολογία 4ου ομίλου: Πορτογαλία 23 (9 αγ.), Ισραήλ 18 (9 αγ.), Ουγγαρία 12 (9 αγ.), Αλβανία 12 (9 αγ.), Ελλάδα 10 (9 αγ.), Λιχτενστάιν 0 (9 αγ.).

ΙΣΡΑΗΛ U21

Με σούπερ εκπληκτική εμφάνιση το Ισραήλ συνέτριψε με 4-0 την Ελλάδα στη Μπερ Σεβά. Έλεγξε από την αρχή την κατάσταση και πήγε προηγούμενο στα αποδυτήρια με 2-0. Εύκολη η συνέχεια, πέτυχε άλλα δύο γκολ με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού (55’, 60’ με πέναλτι) και πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη. Μ’ αυτήν μάλιστα εξασφάλισε και τυπικά την πρόκριση ως μια από τις καλύτερες τέσσερις δεύτερες, αφού απέχει έξι πόντους από την Ουγγαρία κι ενώ απομένει μόλις μια αγωνιστική για το κλείσιμο των ομίλων. Επέκτεινε ακόμη περισσότερο το αήττητο σερί του στα τελευταία έξι παιχνίδια (επίσημου και φιλικού χαρακτήρα), μετρώντας τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 4-0 επί της Εθνικής Ελλάδος.

Στατιστικό: Επτά σερί N/G μετράει το Ισραήλ στα τελευταία επίσημα παιχνίδια (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).

ΑΛΒΑΝΙΑ U21

Από την άλλη πλευρά η Αλβανία είναι πλήρως αδιάφορη την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών. Το σύνολο του Γιούπι για να είχε ελπίδες πρόκρισης ως μια από τις καλύτερες δεύτερες θα έπρεπε να χάσει το Ισραήλ από την Ελλάδα την Πέμπτη και παράλληλα τώρα στο φινάλε στο μεταξύ τους παιχνίδι να το κέρδισε για να «έκλεβε» ουσιαστικά την πρόκριση, πράγμα που ήταν αφύσικο να πραγματοποιηθεί με βάση τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν. Στο τελευταίο επίσημο ηττήθηκε με 2-1 από την Ελλάδα, μια ήττα που έθεσε την Αλβανία οριστικά εκτός στόχων, στην προσπάθεια που έκανε για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Παρόλα αυτά πραγματοποίησε μια αξιοζήλευτη πορεία, καθώς έτρεξε ρεκόρ 3-3-3 με 11-16 τέρματα, γνωρίζοντας δύο βαριές ήττες από την Πορτογαλία (6-1, 4-0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Εθνική Ελλάδος.

Στατιστικό: Over 2.5 τα πέντε από τα επτά πρόσφατα επίσημα παιχνίδια.