Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Την εκτός έδρας ήττα 2-1 από τον Λαγκαδά γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική ο Απόλλων Παραλιμνίου. Κατώτερος των περιστάσεων, δεν άντεξε στην πίεση που του άσκησε ο αντίπαλος και αυτή η ήττα ήρθε φυσιολογικά. Τρίτη μάλιστα στα τέσσερα φετινά παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, είχε προηγηθεί η άνετη επικράτηση επί της Δόξας Προσκυνητών (4-0 εντός έδρας). Είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, βρίσκεται στον πόντο από τις θέσεις που οδηγούν σ’ αυτόν. Μια νίκη και μια ήττα ο απολογισμός που έχει στην έδρα του η ομάδα από το Παραλίμνι.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τον Λαγκαδά.

Στατιστικό: N/G τα τρία από τα τέσσερα φετινά παιχνίδια του στο πρωτάθλημα (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

Από την άλλη πλευρά ο Ορφέας Ξάνθης προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 3-0 από τη Δόξα Δράμας. Κατώτερη των περιστάσεων, δεν άντεξε καθ’ όλου στην πίεση που της άσκησε η αντίπαλος και παραδόθηκε από νωρίς. Δεύτερη σερί αγωνιστική που αγνοεί τη νίκη, μετά τον «χρυσό» παρόλα αυτά βαθμό που πήρε στην Καβάλα (0-0). Φιγουράρει στην έκτη θέση της κατάταξης με πέντε πόντους στη συλλογή της, δεν αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες από τη στιγμή που υπάρχουν πολύ κατώτερες ομάδες. Δύο «λευκές» ισοπαλίες μετράει ο Ορφέας στις φετινές εξόδους του στο πρωτάθλημα. Παίζει με ομάδα στα μέτρα του και μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 3-0 από την Δόξα Δράμας.

Στατιστικό: Άσφαιρος έμεινε ο Ορφέας στα τρία από τα τέσσερα φετινά παιχνίδια του στο πρωτάθλημα.