Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Προκριματικά της Νότιας Αμερικής για το Μουντιάλ 2018, που θα φιλοξενηθεί από τη Ρωσία. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες παίρνουν απευθείας εισιτήριο για την τελική φάση, ενώ η 5η θα συμμετάσχει σε διηπειρωτικά πλέι οφ με τον νικητή των προκριματικών της Ωκεανίας.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Να διευρύνει το εντός έδρας αήττητο της τρέχουσας προκριματικής φάσης θέλει η Παραγουάη, στο κρίσιμο και απαιτητικό παιχνίδι εναντίον της Κολομβίας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται απ’ το εκτός έδρας 4-0 κόντρα στην Ουρουγουάη τον περασμένο Σεπτέμβριο, αποτέλεσμα που ίσως να συνοδεύτηκε απ’ τη χειρότερη εμφάνιση τους στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Είχε προηγηθεί το εντός έδρας 2-1 επί της Χιλής, αλλά και ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0). Σημειώστε ότι η Παραγουάη είναι αήττητη εντός έδρας στην τρέχουσα προκριματική φάση (2-2-0), έχοντας ήδη αντιμετωπίσει Αργεντινή (0-0), Βραζιλία (2-2) και Χιλή (2-1).

Έπειτα από 8 αγωνιστικές, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 12 πόντους, μόλις στο -1 απ’ την τέταρτη θέση, η οποία είναι και ο ρεαλιστικός στόχος τους. «Ο κόσμος θα περιμένει να δει πάθος και ενέργεια απ’ την ομάδα μας και αυτό θα προσφέρουμε. Κάθε ματς εντός έδρας είναι «τελικός» και οφείλουμε να πάρουμε ρίσκα», είπε ο κόουτς, Τσίκι Άρσε, κάτι που ίσως να σημαίνει ότι θα δούμε την Παραγουάη να αναλαμβάνει πρωτοβουλία κινήσεων. Τρεις οι μεγάλες απουσίες, αφού δεν είναι έτοιμοι οι Σαμούδοι και Ορτιγόσα, ενώ εκτός κλήσεων είναι ο Σάντα Κρουζ, παίκτες με μεγάλη εμπειρία.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα για την Παραγουάη με 4-0 κόντρα στην Ουρουγουάη τον Σεπτέμβριο.

Στατιστικό: Από 3/4 Over 2,5 προέρχεται η Παραγουάη σε όλες τις διοργανώσεις (παίξτο στην Betshop).

Το Παραγουάη – Κολομβία παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Με μια νίκη και μια ήττα συνοδεύτηκε η παρουσία της Κολομβίας στα παιχνίδια του Σεπτέμβρη. Αφού επικράτησε εντός έδρας 2-0 της Βενεζουέλας, ακολούθησε η εκτός έδρας ήττα 2-1 απ’ τη Βραζιλία, η τρίτη στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές. Με ρεκόρ 4-1-3, οι «καφετέρος» βρίσκονται στην 4η θέση με 13 πόντους, στο -2 από Βραζιλία και Αργεντινή, ισόβαθμοι με το Εκουαδόρ και μόλις στο +1 απ’ τη σημερινή αντίπαλο, Παραγουάη. Όπως γίνεται κατανοητό, το σημερινό παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αμφότερες τις ομάδες, με την Κολομβία να είναι το φαβορί, αλλά δεν αποκλείεται να συμβιβαστεί και με την ισοπαλία σε μια έδρα απ’ όπου δεν πέρασε κανείς μέχρι στιγμής.

Το μεγάλο πρόβλημα ακούει στο όνομα του Τζέιμς Ροντρίγκες, ο οποίος είναι στην αποστολή του Πέκερμαν, αλλά σήμερα δεν είναι διαθέσιμος, όντας τραυματίας. Ο ηγέτης της Κολομβίας κάνει αγώνα «δρόμου» για να προλάβει το ματς με την Ουρουγουάη την ερχόμενη Τρίτη. Στο 1-1-2 το εκτός έδρας ρεκόρ της Κολομβίας στην τρέχουσα προκριματική φάση, δέχτηκε γκολ σε όλα τα ματς (3/4 Over 2,5).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 για την Κολομβία κόντρα στη Βραζιλία.

Στατιστικό: Από 3/4 2-3 Goal προέρχεται η Κολομβία ανεξαρτήτως έδρας.