Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

* Προκριματική φάση του EURO U21 του 2017, που θα φιλοξενηθεί από την Πολωνία. Υπάρχουν εννιά όμιλοι, επτά εκ των οποίων απαρτίζονται από έξι ομάδες και δύο από πέντε ομάδες. Οι εννιά νικητές των ομίλων παίρνουν απευθείας πρόκριση στην τελική φάση. Οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι (με βάση τους αγώνες κόντρα στον πρώτο, τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο του ομίλου τους) προκρίνονται στα πλέι οφ, από όπου θα προκύψουν τα δύο τελευταία εισιτήρια. Τουτέστιν στην τελική φάση θα συμμετάσχουν 12 ομάδες (αυτόματο εισιτήριο για τη διοργανώτρια Πολωνία).

7ος όμιλος: Γερμανία 24 (8 αγ.), Αυστρία 19 (8 αγ.), Φινλανδία 12 (8 αγ.), Αζερμπαϊτζάν 8 (9 αγ.), Ρωσία 8 (8 αγ.), Νησιά Φερόε 1 (9 αγ.)

Ν. ΦΕΡΟΕ U21

Την τελευταία αγωνιστική για τον 7ο όμιλο των προκριματικών του Euro U21 2017 δίνουν σήμερα τα Νησιά Φερόε κόντρα στην Αυστρία. Μετά το πέρας εννέα αγωνιστικών σε αυτά το συγκρότημα του Γιάκομπσεν συγκέντρωσε μόλις ένα βαθμό, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλο τον προηγούμενο μήνα κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν (1-1 εκτός έδρας). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τζόνσον πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντιδράσουν σκοράροντας δύο λεπτά πριν το τέλος των 90’ με τον Μεντέτοφ. Η τελευταία νίκη που πανηγύρισαν τα Νησιά Φερόε σε όλες τις διοργανώσεις χρονολογείται πριν από δύο χρόνια, και πιο συγκεκριμένα στις 9 Σεπτεμβρίου του 2014 κόντρα στο Μαυροβούνιο (1-0 εντός έδρας). Στις τρεις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ.

Προηγούμενο ματς: Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Αζερμπαϊτζάν και Νησιά Φερόε στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της πρώτης (1-1) για τα προκριματικά του Euro U21 2017.

Στατιστικό: Τα Νησιά Φερόε αγνοούν τη νίκη στα εννέα τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις.

ΑΥΣΤΡΙΑ U21

Τις λίγες πιθανότητες που έχει για κατάκτηση της πρωτιάς στον 7ο όμιλο των προκριματικών του Euro U21 2017 θέλει να εξαντλήσει η Αυστρία. Το συγκρότημα του Γκρέγκοριτς θα πρέπει να πανηγυρίσει σήμερα τη νίκη επί των Νήσων Φερόε, ενώ παράλληλα η Γερμανία να μην κερδίσει στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με αντίπαλο τη Φινλανδία. Αξίζει να σημειώσουμε πως την τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί τα «πάντζερ» στην έδρα της. Αήττητη παραμένει η Αυστρία στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για τα προκριματικά της διοργάνωσης, στις οποίες σημείωσε μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Πιο συγκεκριμένα επικράτησε των Νήσων Φερόε (1-0 εντός έδρας) και Φινλανδίας (1-0 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Ρωσία (1-1 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία τον προηγούμενο μήνα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ζούεφ στο 33’, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Γιακούποβιτς στο 55’, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες αναδείχθηκαν Ρωσία και Αυστρία στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της πρώτης (1-1) για τα προκριματικά του Euro U21 2017.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Αυστρίας σε όλες τις διοργανώσεις.