Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

* Προκριματική φάση του EURO U21 του 2017, που θα φιλοξενηθεί από την Πολωνία. Υπάρχουν εννιά όμιλοι, επτά εκ των οποίων απαρτίζονται από έξι ομάδες και δύο από πέντε ομάδες. Οι εννιά νικητές των ομίλων παίρνουν απευθείας πρόκριση στην τελική φάση. Οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι (με βάση τους αγώνες κόντρα στον πρώτο, τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο του ομίλου τους) προκρίνονται στα πλέι οφ, από όπου θα προκύψουν τα δύο τελευταία εισιτήρια. Τουτέστιν στην τελική φάση θα συμμετάσχουν 12 ομάδες (αυτόματο εισιτήριο για τη διοργανώτρια Πολωνία).

5ος όμιλος: Δανία 22 (8 αγ.), Ρουμανία 16 (9 αγ.), Βουλγαρία 14 (8 αγ.), Ουαλία 13 (8 αγ.), Λουξεμβούργο 3 (8 αγ.), Αρμενία 1 (8 αγ.)

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ U21

Τυπική διαδικασία αποτελούν για το Λουξεμβούργο οι δύο υπολειπόμενες αγωνιστικές για τον 5ο όμιλο των προκριματικών του Euro U21 2017 κόντρα σε Αρμενία και Δανία, καθώς δεν έχει καμία ελπίδα να προφτάσει τη δεύτερη θέση της κατάταξης. Στις οχτώ αγωνιστικές που έδωσε μέχρι στιγμής το συγκρότημα του Κάμπος αγνοεί τη νίκη, έχοντας σημειώσει τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Στις αρχές του προηγούμενου μήνα μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Ουαλία (1-1 εκτός έδρας). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κέργκερ στο 15’, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τσαρλς. Η τελευταία νίκη του Λουξεμβούργου σε όλες τις διοργανώσεις χρονολογείται πριν από δύο χρόνια, και πιο συγκεκριμένα στις 5 Μαρτίου του 2014 κόντρα στη Γεωργία (3-0 εκτός έδρας). Στις έξι από τις επτά τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε σημειώθηκε no-goal.

Προηγούμενο ματς: Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Ουαλία και Λουξεμβούργο στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της πρώτης (1-1) για τα προκριματικά του Euro U21 2017.

Στατιστικό: Το Λουξεμβούργο αγνοεί τη νίκη στα δέκα τελευταία παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις.

ΑΡΜΕΝΙΑ U21

Μόλις ένα βαθμό κατάφερε να συγκεντρώσει η Αρμενία στις οχτώ αγωνιστικές που έδωσε για τον 5ο όμιλο των προκριματικών του Euro U21 2017, παραμένοντας στην τελευταία θέση αυτού. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Μπαρσεγκιάν αναδείχθηκε ισόπαλο με το Λουξεμβούργο στις 13 Οκτωβρίου του 2015 (1-1 εντός έδρας). Πριν από ένα μήνα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Βουλγαρίας, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Νένοφ έντεκα λεπτά πριν το τέλος των 90’. Η τελευταία νίκη που πανηγύρισε η Αρμενία σε όλες τις διοργανώσεις χρονολογείται στις 9 Σεπτεμβρίου του 2014 κόντρα στη Λευκορωσία (2-1 εντός έδρας). Πέντε ήττες γνώρισε στις ισάριθμες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις. Στις τέσσερις σημειώθηκε no-goal.

Προηγούμενο ματς: Την εντός έδρας ήττα με 1-0 γνώρισε η Αρμενία από τη Βουλγαρία για τα προκριματικά του Euro U21 2017.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Αρμενίας σε όλες τις διοργανώσεις.