Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

Προκριματική φάση του EURO U21 του 2017, που θα φιλοξενηθεί από την Πολωνία. Υπάρχουν εννιά όμιλοι, επτά εκ των οποίων απαρτίζονται από έξι ομάδες και δύο από πέντε ομάδες. Οι εννιά νικητές των ομίλων παίρνουν απευθείας πρόκριση στην τελική φάση. Οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι (με βάση τους αγώνες κόντρα στον πρώτο, τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο του ομίλου τους) προκρίνονται στα πλέι οφ, από όπου θα προκύψουν τα δύο τελευταία εισιτήρια. Τουτέστιν στην τελική φάση θα συμμετάσχουν 12 ομάδες (αυτόματο εισιτήριο για τη διοργανώτρια Πολωνία).

Βαθμολογία 9ου ομίλου: Αγγλία 14 (6 αγ.), Ελβετία 12 (7 αγ.), Νορβηγία 10 (6 αγ.), Καζακστάν 4 (6 αγ.), Βοσνία 3 (7 αγ.).

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ U21

Τυπική διαδικασία αποτελεί για το Καζακστάν το σημερινό ματς, όπως και αυτό της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στη Νορβηγία (και πάλι εντός έδρας), καθώς οι Καζάκοι έχουν ήδη γνωρίσει μαθηματικό αποκλεισμό στα προκριματικά του EURO 2017. Έχουν συλλέξει μόλις τέσσερις βαθμούς στις έξι πρώτες αγωνιστικές (1-1-4) και προέρχονται από το ατυχές 3-0 στην έδρα της Ελβετίας U21 της 2ης Σεπτεμβρίου. Δέχθηκαν τα τρία γκολ στο 28′, στο 41′ και στο 63′, ενώ είχε παρεμβληθεί η αποβολή του Κουκσίν στο 50′.

Σημειώστε ότι το Καζακστάν παραμένει άσφαιρο στα τελευταία τρία παιχνίδια του για τα προκριματικά, ενώ έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ στα τελευταία πέντε.

Προηγούμενο ματς: Υπέστη την εκτός έδρας ήττα από την Ελβετία U21 με 3-0 (02/09).

Στατιστικό: Έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια του για τα προκριματικά.

ΑΓΓΛΙΑ U21

Η Αγγλία U21, από την πλευρά της, θα επιδιώξει από την αρχή το τρίποντο στο σημερινό παιχνίδι, προκειμένου να κλειδώσει και μαθηματικά την πρωτιά του 9ου ομίλου και να σφραγίσει το εισιτήριο για την τελική φάση του EURO 2017. Ντεμπουτάρει σήμερα στον πάγκο της ο Έιντι Μπουθρόιντ, καθώς ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ ανέλαβε καθήκοντα υπηρεσιακού στα “τρία λιοντάρια”, μετά την πρόσφατη απομάκρυνση του Σαμ Αλαρντάις. Αήττητη η ομάδα στα προκριματικά, με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Αγγλία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο +2 από τους Ελβετούς (έχουν ένα ματς περισσότερο) και στο +4 από τους Νορβηγούς.

Ήταν ισοπεδωτική στο ματς απέναντι στη Νορβηγία της 6ης Σεπτεμβρίου, με τον Μάρκους Ράσφορντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει… μεγάλα κέφια, πετυχαίνοντας “χατ-τρικ”. Τα υπόλοιπα τρία γκολ (στο τελικό 6-1) σημειώθηκαν από τους Τσαλόμπα, Λόφτους-Τσικ και Μπέικερ. Απόντες λόγω τραυματισμού ο αμυντικός Ιόρφα και ο ακραίος μπακ-χαφ Τάργκετ, τους αντικατέστησαν στην αποστολή οι Ονόμα και Χιουζ. Τέλος, οι Ράσφορντ, Ντέλε Άλι και Ντάιερ βρίσκονται στην αποστολή της ανδρικής ομάδας για τα ματς με Μάλτα και Σλοβενία.

Προηγούμενο ματς: Πέτυχε την εμφατική εντός έδρας νίκη επί της Νορβηγίας U21 με 6-1 (06/09).

Στατιστικό: NG και Under 2,5 τα 3/4 εκτός έδρας παιχνίδια της για τα προκριματικά.