Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Φάση των «16» του Κυπέλλου Χιλής. Δεν είναι σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Ο νικητής του θεσμού εξασφαλίζει θέση στους ομίλους του επόμενου Κόπα Λιμπερταδόρες.

*Στο πρώτο παιχνίδι (Άουνταξ Ιταλιάνο – Κοπιαπό 3-1): Ανώτερη από την αρχή ως το τέλος της η γηπεδούχος ομάδα. Προηγήθηκε νωρίς, ισοφαρίστηκε στην πρώτη φάση της φιλοξενούμενης, αλλά «καθάρισε» με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος και απέκτησε σπουδαίο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

*Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον νικητή του Κονσεπσιόν – Σαν Λουίς.

ΚΟΠΙΑΠΟ (Β’)

Δεν πραγματοποιεί αυτό που θα λέγαμε ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Πριμέρα Β’ και έχει ήδη μείνει στο -6 από την κορυφή της βαθμολογίας. Εντός έδρας δεν τα πηγαίνει κι άσχημα, αλλά εκτός αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα και μετρά μία ισοπαλία και δύο ήττες. Στο τελευταίο της παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα απέναντι στην πρωτοπόρο της κατηγορίας, Σαντιάγο Μόρνινγκ, αποδεικνύοντας με την εμφάνισή της ότι αξίζει να βρίσκεται πολύ ψηλότερα.

Κι αυτό διότι ήταν πολύ καλύτερη από την αντίπαλό της από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης, αλλά το γεγονός ότι ήταν εκνευριστικά άστοχη στις σπουδαίες ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν της έδωσε την ευκαιρία να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο που θα τη βοηθούσε και στο ψυχολογικό κομμάτι. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία σχέση αντικατάστασης του τεχνικού διδύμου των Σάντσεζ-Μιτέα, όμως από πλευράς διοίκησης εκφράζεται δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι παρότι η ομάδα αποδίδει καλά, δεν καταφέρνει να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία απέναντι στη Σαντιάγο Μόρνινγκ.

Στατιστικό: Στα τελευταία της 6/7 παιχνίδια επιβεβαίωσε το N/G (Παίξτο στην Interwetten).

Το ΚΟΠΙΑΠΟ – ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ (Α’)

Βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα, από τη στιγμή που ανέλαβε τις τύχες της ο νέος προπονητής, Ούγκο Βίλτσες, όπως αποτυπώνεται και στα αποτελέσματά της, που τη θέλουν να πραγματοποιεί «διόρθωση» στη βαθμολογική της θέση. Μπορεί να μην αποδίδει αυτό που θα λέγαμε… μπαλάρα, αλλά έχει καταφέρει να πάρει σημαντικά αποτελέσματα, που την έχουν βοηθήσει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Πρέπει να σημειωθεί, άλλωστε, πως στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έχει δώσει, έχει κερδίσει τα τέσσερα και η μοναδική της ήττα ήρθε σε εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Κονσεπσιόν.

Σε ότι αφορά την εμφάνισή της στο τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα, σημείωσε την τρίτη της σερί νίκη στο εκτός έδρας απέναντι στην Ο’ Χίγκινς, επικρατώντας με σκορ 2-1. Η αλήθεια είναι πως είχε εντελώς δευτερεύοντα ρόλο στο ματς και ήταν μονίμως πίσω από τη μπάλα, προσπαθώντας να αμυνθεί, όμως τα πήγε καλά σε αυτόν τον τομέα, και εκμεταλλευόμενη μια καλή αντεπίθεση και μια απευθείας εκτέλεση φάουλ, κατάφερε να πετύχει τα δυο της γκολ, που της έδωσαν τη νίκη. Χωρίς προβλήματα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-1 απέναντι στην Ο’ Χίγκινς.

Στατιστικό: Προέρχεται από 4 συνεχόμενα G/G σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.