Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Φάση των «16» του Κυπέλλου Χιλής. Δεν είναι σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Ο νικητής του θεσμού εξασφαλίζει θέση στους ομίλους του επόμενου Κόπα Λιμπερταδόρες.

*Στο πρώτο παιχνίδι (Ουατσιπάτο – Κόλο Κόλο 2-1): Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο μέρος. Η Κόλο Κόλο πίεσε και μείωσε προς το τέλος.

ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Όσο κι δεν το πιστεύει κανείς, μετά τη διεξαγωγή επτά αγωνιστικών στο πρωτάθλημα Χιλής, η ιστορική Κόλο Κόλο βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόλις 6 βαθμούς και με μοναδική νίκη να παραμένει το «διπλό» στην έδρα της Άουνταξ Ιταλιάνο στη δεύτερη αγωνιστική.

Περιττό να σημειώσουμε πως το ξεκίνημά της είναι τραγικό αφού ούτως ή άλλως καταγράφεται ως ένα από τα χειρότερα στην ιστορία της. Απέναντι στη Σαντιάγκο Γουόντερερς, κατέβαλλε εξαιρετικά φιλότιμες προσπάθειες να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να «χτίσει» ψυχολογία, όμως και πάλι δεν τα κατάφερε, μένοντας στο 1-1. Προηγήθηκε νωρίς-νωρίς με τον Ροντρίγκες, είχε τον έλεγχο και την κατοχή, όμως με την έναρξη του δεύτερου μέρους δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης και… κατέρρευσε. Απογοητευμένος μετά το ματς ο τεχνικός Πάμπλο Γκέδε, δήλωσε: «Δεν χρειάζεται να ωραιοποιούμε καταστάσεις. Η πραγματικότητα μας θέλει προτελευταίους με 6 βαθμούς» και προσέθεσε, αναφορικά με το σημερινό αγώνα Κυπέλλου: «Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στο θεσμό από τα πρώτα παιχνίδια. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και να προκριθούμε».

Εκτός αποστολής παραμένει τόσο ο επιθετικός Μπολάδος, όσο και ο αμυντικός Κάμπος, με τον δεύτερο μάλιστα να ενδέχεται να χάσει ακόμη και όλη τη φετινή χρονιά. Αμφίβολος, τέλος, με τις πιθανότητες όμως να είναι υπέρ της συμμετοχής, δίνεται ο εξόχως σημαντικός μεσοεπιθετικός Ροντρίγκες, ο οποίος αντικαταστάθηκε λόγω αδιαθεσίας στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Σαντιάγκο Γουόντερερς.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Σαντιάγκο Γουόντερερς.

Στατιστικό: Προέρχεται από 4/5 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Το ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ – ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ

Η πέρα για πέρα άδικη ήττα της στο παιχνίδι με την Ο’ Χίγκινς στο πρωτάθλημα, την έκανε να πεισμώσει και να προσπαθήσει να δώσει «απαντήσεις» με τις εμφανίσεις της. Τα κατάφερε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κερδίζοντας τα δύο επόμενα παιχνίδια, τα οποία έδωσε στην έδρα της.

Πρώτα με το εντός έδρας 2-1 στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Κόλο Κόλο για το Κύπελλο Χιλής, όπου αν ήταν πιο προσεκτική θα μπορούσε να έχει «καθαρίσει» από τότε την πρόκριση, και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, με την εντυπωσιακή νίκη με σκορ 4-1 απέναντι στην Κομπρεσάλ, για το πρωτάθλημα. Φρόντισε από την αρχή του αγώνα να αναλάβει κυρίαρχο ρόλο και ευτύχησε να προηγηθεί σε μια από τις πρώτες της ευκαιρίες, με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών στην αναμέτρηση.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας στο ματς έδειξε να «καθαρίζει» τη νίκη, αλλά η Κομπρεσάλ μείωσε σε 2-1. Παρ’ όλα αυτά, φρόντισε να δείξει αντίδραση μεγάλης ομάδας, σημειώνοντας άλλα δύο γκολ στο επόμενο δεκάλεπτο που οριστικοποίησαν το τελικό αποτέλεσμα. Δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με την καλύτερη ενδεκάδα ο κόουτς Πόνσε.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με σκορ 4-1 απέναντι στην Κομπρεσάλ.

Στατιστικό: Προέρχεται από 9/10 G/G από το ξεκίνημα της χρονιάς (παίξτο στην Interwetten).