Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

ΝΤΑΛΚΟΥΡΝΤ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα έμεινε την περασμένη αγωνιστική η Ντάλκουρντ, η οποία ηττήθηκε με 3-2 από την Βάρμπεργκς (εκτός έδρας). Παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0, έδειξε χαρακτήρα στο φινάλε και μέσα σε δώδεκα λεπτά (81’, 93’) όχι απλά μείωσε αλλά έφτασε και στην ισοφάριση. Στο φινάλε τα έπαιξε όλα για την ανατροπή και βγήκε ζημιωμένη, καθώς δέχθηκε το 3-2 στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης (94’).

Τρίτη σερί αγωνιστική που το σύνολο του Ασμπάγκι αγνοεί το «τρίποντο» (0-1-2), μετράει μόλις μια νίκη (2-1 την Συριάνσκα εντός έδρας) στα τελευταία πέντε παιχνίδια του (1-2-2). Έτσι μετά από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα η διαφορά από τα μπαράζ και την ΑΦΚ Γιουνάιτεντ αυξήθηκε στους έξι πόντους, ωστόσο οι νεοφώτιστοι στις έξι αγωνιστικές που απέμειναν θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν το στόχο τους, γνωρίζοντας παράλληλα ότι το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι.

Αήττητη είναι η Ντάλκουρντ στις φετινές εντός έδρας αναμετρήσεις της, μετρώντας έξι νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Εξέτισε ο Λέφκβιστ (ΑΜ 22/2) και τα προβλήματα μηδενίστηκαν.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-2 από την Βάρμπεργκς.

Στατιστικό: Τέσσερα σερί G/G μετράει η Ντάλκουρντ στα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, τα τρία εξ αυτών και Over 2.5 (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

ΕΡΓΚΡΙΤΕ

Από την άλλη πλευρά η Έργκριτε προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση με 3-0 επί της Τρέλεμποργκ στο ντέρμπι των νεοφώτιστων. Απόλυτη κυρίαρχος, δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλό της και φρόντισε να καθαρίσει από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, πετυχαίνοντας και τα τρία τέρματα μέσα σε δεκατρία λεπτά (25’, 35’, 38’).

Επιστροφή στις επιτυχίες για το συγκρότημα του Λαντζ μετά από τρεις αγωνιστικές (0-1-2), βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης, στο +5 από τα μπαράζ υποβιβασμού, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο. Μακριά από το Γκέτεμποργκ η Έργκριτε χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της, καθώς τρέχει ρεκόρ 3-3-6, ενώ μάλιστα στις δύο πιο πρόσφατες που γνώρισε την ήττα, έμεινε άσφαιρη. Εξέτισε ο Λίντστρεμ (ΜΕ 21/0). Πολλά τα προβλήματα για τον Λαντζ, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των χαφ Όλσον, Κλίνγκμπεργκ και στον φορ Ατασκαντέχ, καθώς αμφότεροι εκτίουν ποινή μιας αγωνιστικής.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 3-0 επί της Τρέλεμποργκ.

Στατιστικό: N/G τα τέσσερα από τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.