Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

Πρώτος γύρος: Σπορτ Ρεσίφε – Φλουμινένσε 2-1

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Με γκολ του Σισέρο στις καθυστερήσεις του αγώνα η Φλουμινένσε κατάφερε να περάσει νικηφόρα (0-1) από την έδρα της Κορίνθιανς την προηγούμενη αγωνιστική. Χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση της πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς, σημειώνοντας παράλληλα τη δεύτερη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Λεβίρ Κούλπι σκαρφάλωσε στην 5η θέση και στο -2 από την πρώτη τετράδα και δείχνει να βρίσκει τη φόρμα του στο κρισιμότερο σημείο του πρωταθλήματος. Υποδέχεται τη Φλουμινένσε και προσπαθήσει να διευρύνει το νικηφόρο σερί.

Προηγούμενο ματς: Με 0-1 επικράτησε της Κορίνθιανς η Φλουμινένσε την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: under 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦE

Την απόλυτη έκπληξη έκανε την προηγούμενη αγωνιστική η Σπορτ Ρεσίφε που κατάφερε να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της ισχυρής Σάντος (1-0). Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 11’ ο Ροτζέριο σημείωσε το νικητήριο τέρμα. Επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από δυο σερί ήττες για το συγκρότημα του Ολιβέιρα, που κατάφερε παράλληλα να κρατήσει το μηδέν έπειτα από έξι αναμετρήσεις. Μόλις στο +3 η διαφορά της Σπορτ Ρεσίφε από την επικίνδυνη ζώνη, γνωρίζει πως δεν έχει περιθώρια για απώλειες και ψάχνει και σήμερα το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν πείθει ωστόσο μακριά από την έδρα της, μετράει μόλις μια νίκη στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις της.

Προηγούμενο ματς: Με 1-0 επικράτησε της Σάντος η Σπορτ Ρεσίφε την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: n/g τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της  (Δείτε τις νόμιμεςΣτοιχηματικές Ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).