Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων.

*Μόλις μια φορά έχει παίξει κόντρα Βέλγους η Σεντ Ετιέν, εναντίον της Κλαμπ Μπριζ για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ το 2008 (1-1 εκτός). Στον αντίποδα, η Άντερλεχτ σε 20 ματς με Γάλλους μετράει ρεκόρ 7-9-4 (στο 3-5-2 εκτός έδρας).

*Αήττητη η Σεντ Ετιέν εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, μετράει ρεκόρ 3-3-0, δε δέχτηκε γκολ στα 4/6 παιχνίδια.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Αντέχει η Σεντ Ετιέν, παρά την επιδημία προβλημάτων που έχουν βρει την ομάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Έπαιξε με σωρεία απουσιών την Κυριακή στο εντός έδρας ματς με τη Λιλ, ωστόσο παρά τα προβλήματα και τις «αλχημείες» που αναγκάστηκε να κάνει ο Κριστόφ Γκαλτιέ, η ομάδα του πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε. Επικράτησε 3-1 και επέστρεψε στις νίκες μετά το εκτός έδρας 0-0 με τη Ναντ, μετράει 12 πόντους έπειτα από 7 αγωνιστικές και βρίσκεται στην 7η θέση της Ligue 1. Οι «στεφανουά» ξεκίνησαν με το 1-1 εκτός έδρας κόντρα στη Μάιντς στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο φινάλε με το γκολ του Μπέριτς.

Η ομάδα των ισοπαλιών είναι η Σεντ Ετιέν, καθώς μετράει 11/17 ισοπαλίες στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, προέρχεται από τρεις σερί με σκορ 1-1. «Βουνό» τα προβλήματα και σήμερα για τον Γκαλτιέ, που έχασε και τους Μπέριτς και Πιέρ-Γκαμπριέλ, ενώ παραμένει τιμωρημένος ο βασικός γκολκίπερ Ρουφιέ. «Όταν έχεις τόσα πολλά προβλήματα, πρέπει να δείξεις ψυχολογική δύναμη και να ανταπεξέλθεις», είπε ο έμπειρος Γάλλος. Τουλάχιστον επιστρέφει ο Μαλκό (Αμυντικός, 7,0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 3-1 για τη Σεντ Ετιέν κόντρα στη Λιλ. Ο Μπέριτς το 1-0 στο 63’, το 2-0 ο Νορντέν στο 72’. Μείωσε ο Σίβελι στο 80’, το τελικό 3-1 έκανε ο Ρου στις καθυστερήσεις.

Στατιστικό: 4/5 Under 2,5 μετράει στο Γιουρόπα Λιγκ η Σεντ Ετιέν ανεξαρτήτως έδρας (παίξτο στην Goalbet).

*Αήττητη εκτός έδρας η Άντερλεχτ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, μετράει ρεκόρ 3-3-0, σκόραρε τουλάχιστον 2 γκολ στις 5/6 εξόδους της!

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League (Κλικ Εδώ)

Το Σεντ Ετιέν – Άντερλεχτ παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Από εντός έδρας ήττα «σοκ» προέρχεται η Άντερλεχτ, που μάλλον υποτίμησε στον υπέρτατο βαθμό τη Βέστερλο. Αντιμετώπισε μια ομάδα που πριν το ματς μετρούσε ρεκόρ 0-1-6 και είχε δεχτεί 20 γκολ σε 7 παιχνίδια! Παρ’ όλα αυτά, κατάφερε να χάσει στο γήπεδο της με 1-2, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε με γκολ στο 85’ και ενώ είχε ισοφαρίσει δύο λεπτά νωρίτερα ο Ανί για την Άντερλεχτ. Ήταν ένα αποτέλεσμα που αποτελεί «πισωγύρισμα» για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι «έτρεχαν» αήττητο σερί 10 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (7-3-0) και προέρχονταν από τέσσερις σερί νίκες, μια εκ των οποίων το εντός έδρας 3-1 επί της Καμπάλα στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Έμεινε στους 15 πόντους η Άντερλεχτ, που είναι ισόβαθμη με Σταντάρ Λιέγης, Γάνδη και Σαρλερουά, όλοι τους στο -4 απ’ την πρωτοπόρο Ζούλτε Βάρεγκεμ. Ο κόουτς Βεϊλέ επεσήμανε ότι ενδεχομένως αυτή η ήττα απ’ τη Βέστερλο να κάνει καλό στην ομάδα του, ωστόσο ο κόσμος δεν το πήρε τόσο… ψύχραιμα, καθώς αποδοκίμασε μετά το σφύριγμα της λήξης. Επιστρέφει ο Τίλεμανς (Μέσος, 11,4).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 για την Άντερλεχτ κόντρα στη Βέστερλο. Ο Εϊλέν το 0-1 στο 63’, ισοφάρισε ο Ανί στο 83’, το 1-2 ο Ρομέν στο 85’.

Στατιστικό: Δεν έχει ισοπαλία στα τελευταία 14 εκτός έδρας ματς του Γιουρόπα Λιγκ η Άντερλεχτ (6-0-8).