Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ

Το βαθμό της ισοπαλία απέσπασαν για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική οι Μαύροι Αετοί, μετά και από αυτόν στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Στέφανου Ψύχου φιλοξένησε τον Αστέρα Πετριτή, με τον οποίο και αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα.Πλέον, οι Μαύροι Αετοί θέλουν να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι αυτό και να κυνηγήσουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας. Ωστόσο δεν αναμένεται να έχει και πολύ εύκολο έργο. Την στήριξη του κόσμού ζήτησε μέσω δηλώσεων ο τερματοφύλακας της ομάδας, Νίκος Γιδόπουλος. “Όλοι μας περιμένουμε στήριξη από τον κόσμο γιατί αυτή την στιγμή είμαστε η μοναδική Τρικαλινή ομάδα στη Γ’ Εθνική και εκτός αυτού το ρόστερ μας αποτελείται το 90% από Τρικαλινά παιδιά. Είναι διαφορετικό να παίζεις με κόσμο στις κερκίδες και την Κυριακή περιμένουμε να έχουμε την συμπαράσταση των φιλάθλων”, ήταν τα λόγια του.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τον Αστέρα Πετριτή για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2.5 τα δυο τελευταία παιχνίδια παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

Χωρίς βαθμό παραμένει μετά από δυο παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα η Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας, η οποία έχει ηττηθεί και στα δυο πρώτες αγωνιστικές. Μετά την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τον Πιερικό, η ομάδα του Θανάση Γουρνά δεν τα κατάφερε ούτε εντός έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, από τον οποίο και έχασε με 1-2. Ένα αποτέλεσμα που αδικεί του νεοφώτιστους, που θα μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο από το παιχνίδι αυτό, καθώς κοίταξε στα ίσια τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο τέταρτο λεπτό με το τέρμα του Πανάκη, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν η ίδια, καθώς οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη. Υπομονή και σκληρή δουλειά ζήτησε από τους παίκτες του ο Γουρνάς και τα θετικά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν. Ενισχύθηκε με τους Γιώργο Λαμπρόπουλο (ΑΜ) και Δημήτρη Ηλιόπουλο (ΕΠ).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 από τον Ολυμπιακό Βόλου για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Over 2.5 τα δυο τελευταία παιχνίδια παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.