Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ

Από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Μπρέντα στο ντέρμπι της περασμένη αγωνιστικής προέρχεται η Ντε Γκράαφτσαπ. Ανοικτό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές στο πρώτο μέρος η αντίπαλος όμως ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 23’ της αναμέτρησης. Προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση στη συνέχεια, έχασε κλασικές ευκαιρίες για γκολ, όμως η τύχη της γύρισε την πλάτη. Είχε και το ελαφρυντικό ότι αγωνίστηκε σ’ ένα τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι με απουσίες σημαντικών παικτών.

Επιστροφή λοιπόν στις ήττες για το σύνολο του Βρέμαν, το οποίο προερχόταν από την εμφατική εντός έδρας νίκη επί της Έμεν (3-0). Αυτή ήταν η τρίτη ήττα του στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια(1-0-3), γι’ αυτό το λόγο άλλωστε βρίσκεται κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συλλέξει δέκα πόντους, στο -4 από την είσοδό του στα πλέι οφ. Εντός έδρας μετράει απολογισμό τρεις νίκες και μια ήττα. Στις επικρατήσεις της μάλιστα η Ντε Γκράαφτσαπ πέτυχε από τρία γκολ και πάνω! Ευχάριστα μαντάτα για τον κόουτς Βρέμαν που βλέπει πλήρέστατη σ’ όλες τις θέσεις την ομάδα του.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Μπρέντα.

Στατιστικό: N/G τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (παίξτο στην Interwetten)

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας (Κλικ Εδώ)

Το Ντε Γκράαφτσαπ – Ντόρντρεχτ παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ

Από τη δική της πλευρά η Ντόρντρεχτ προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση με 1-0 επί της Φόλενταμ. Δεν ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, όμως κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ στο 29’ της συνάντησης. Υποφερτή η πίεση της αντιπάλου της στο δεύτερο μέρος, κράτησε μετά κόπων και βασάνων ως το φινάλε την πολυπόθητη αυτή νίκη. Πρώτη στη καινούργια σεζόν, καθώς προερχόταν από τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Ανέβηκε στη 18η θέση της κατάταξης και αύξησε στους τρεις πόντους τη διαφορά της από τον υποβιβασμό. Χωρίς νίκη στις τρεις φετινές εξόδους της στο πρωτάθλημα (0-1-2), αμφότερες συνοδεύτηκαν από Goal/Goal (οι δύο εξ αυτών και Over 2.5). Έσπασε το πόδι του ο δημιουργικός χαφ Αρίας (8/3) και χάνει τη σεζόν.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση για την Ντόρντρεχτ 1-0 επί της Φόλενταμ.

Στατιστικό: G/G οι τρεις φετινές έξοδοί της στο πρωτάθλημα.