Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Χωρίς νίκη παραμένει η Περούτζια μετά το πέρας πέντε αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Μπούτσι μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Τσεζένα (1-1 εκτός έδρας), Μπρέσια (1-1 εκτός έδρας) και Τερνάνα (1-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Μπάρι (1-0 εντός έδρας) και Βίρτους Εντέλα (2-1 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευτάια την Τρίτη οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5’ με τον Σετσαρέλι, προτού ο Νικάστρο ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους στο 34’. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 72’ ο Καπούτο.

«Πάντα μιλάμε για καλές εμφανίσεις, όχι όμως και για τα αποτελέσματα. Η ήττα από τη Βίρτους Εντέλα μας αφήνει πικρία. Μπορεί να βρισκόμαστε πολύ νωρίς ακόμα στη σεζόν, ωστόσο έχω κουραστεί. Θέλω να πανηγυρίσω μία νίκη», υπογράμμισε με δηλώσεις του ο προπονητής των «γκριφόνι», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Είμαστε μία ομάδα που δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, αλλά συγκεντρώνει λίγους βαθμούς. Θέλουμε να νικήσουμε, για αυτό πατάμε το γκάζι και χαμηλώνουμε το κεφάλι. Η αναμέτρηση κόντρα στην Σπαλ είναι πέρα για πέρα σημαντική».

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 2-1 γνώρισε η Περούτζια από τη Βίρτους Εντέλα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Περούτζια αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Το Περούτζια – Σπαλ παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΠΑΛ

Πέντε βαθμούς κατάφερε να συγκεντρώσει η Σπαλ μετά το πέρας ισάριθμων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Σέμπλιτσι επικράτησε της Βιτσέντζα (3-0 εντός έδρας) στις 4 του μηνός, ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Άσκολι (1-1 εκτός έδρας) και Βίρτους Εντέλα (2-2 εντός έδρας). Παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Μπενεβέντο (2-0 εκτός έδρας) και Ελλάς Βερόνα (3-1 εντός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την Τρίτη οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Βαλότι στο 6’, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 34’ με τον Πατσίνι.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 59’ με τον Μόρα. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε επτά λεπτά αργότερα ο Βαλότι με το δεύτερο προσωπικό γκολ του. «Αντιμετωπίσαμε μία ανώτερη ομάδα σε κάθε τομέα. Στο πρώτο γκολ έδειξε την ποιότητά της. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα μας ταλαιπώρησε πάρα πολύ. Γνωρίζαμε πως ήταν δύσκολο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δώσαμε ένα δυνατό τεστ για να γνωρίζουμε που βρισκόμαστε», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Σπαλ.

Προηγούμενο ματς: Την εντός έδρας ήττα με 3-1 γνώρισε η Σπαλ από την Ελλάς Βερόνα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε goal-goal στα τρία τελευταία παιχνίδια της Σπαλ για το πρωτάθλημα (παίξτο στον Stoiximan)