Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

ΣΑΝΤΝΕΣ

Από την εκτός έδρας επικράτηση με 2-0 επί της Λέβανγκερ προέρχεται η Σάντνες, η οποία ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι σοβαρή και ουσιαστική τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση και έφτασε τα επτά παιχνίδια αήττητη. Σε αυτή τη σειρά αγώνων, το συγκρότημα του Σάτερνες μετρά πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες και μοιάζει αποφασισμένο να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω έστω και μέσω των πλέι οφ. Βρίσκεται στην 4η θέση με 42 βαθμούς όντας στο -5 από την απευθείας άνοδο και στο +4 από την 7η θέση και την έξοδο από τα πλέι οφ, έτσι οι επόμενες δυο αγωνιστικές είναι άκρως κομβικές και πιθανότατα θα καθορίσουν και το μέλλον της ομάδας. Τα ευχάριστα για τους γηπεδούχους, είναι πως σήμερα αντιμετωπίζουν στην έδρα τους τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και έχουν μια «χρυσή» ευκαιρία να συνεχίσουν νικηφόρα και να βάλουν πλώρη για την Eliteserien. Αν καταφέρουν να στραβοπατήσουν θα είναι άξιοι της μοίρας τους, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνουν ικανοί να κερδίσουν οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας, πόσο μάλλον την ουραγό.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στη Λέβανγκερ.

Στατιστικό: Ακριβώς δυο τέρματα σημειώθηκαν στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.

ΡΑΟΥΦΟΣ

Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στην πρωτοπόρο Κρίστιανσουντ η Ράουφος, χάνοντας εντός έδρας με 1-2 και ουσιαστικά βάζοντας τέλος σχεδόν σε κάθε πιθανότητα που είχε για να παραμείνει στην κατηγορία. Το σύνολο του Χάουγκ μετρά μια νίκη και επτά ήττες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του και βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις 18 βαθμούς όντας στο -10 από τη σωτηρία του. Με μόλις πέντε αγωνιστικές να απομένουν οι ελπίδες του είναι μόνον μαθηματικές και η μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας δεν παραπέμπει σε καμία περίπτωση σε σερί πέντε νικών που ενδεχομένως να σώσουν τη χρονιά. Κόντρα στη Σάντνες οι φιλοξενούμενοι έχουν εξαιρετικά δύσκολο έργο και με την παρούσα ψυχολογία και θέση που έχουν το πιο πιθανό είναι να γνωρίσουν ακόμη μια ήττα και μάλιστα εύκολα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Κρίστιανσουντ.

Στατιστικό: Over 2,5 γκολ σημειώθηκε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)