Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

Πρώτος γύρος: Μποταφόγκο – Αμέρικα Μινέιρο 3-1

ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ

Έστω και με τέρμα του Μάικλ στο 90’ η Αμέρικα Μινέιρο κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Ιντερνασιονάλ την προηγούμενη αγωνιστική, επιστρέφοντας στις επιτυχίες έπειτα από περίπου 1,5 μήνα. Έβαλε έτσι τέλος στο αρνητικό σερί έξι αγωνιστικών (τέσσερις ήττες, δυο ισοπαλίες), παραμένει ωστόσο, σταθερά στην πάτο της βαθμολογίας και στο -11 από τις θέσεις της παραμονής. Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της παραμονής στη κατηγορία, γνωρίζει πως καλείται να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό στις εναπομένουσες αγωνιστικές αν θέλει να ελπίζει. Θα παραταχθεί με ανεβασμένη ψυχολογία στο σημερινό παιχνίδι μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια κόντρα στην Μποταφόγκο. Υπάρχουν ωστόσο, πολλές απουσίες ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο βασικός πορτιέρο Ρικάρντο.

Προηγούμενο ματς: Με 1-0 επικράτησε της Ιντερνασιονάλ η Αμέρικα Μινέιρο την προηγούμεη αγωνιστική.

Στατιστικό: n/g τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Χάρη σε τέρμα του Πιμπάο στο 45’ η Μποταφόγκο πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βιτόρια Μπαία, επικρατώντας με 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική. Τρεις πολύτιμοι βαθμοί για το συγκρότημα του Βεντούρα που επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, σημειώνοντας την τέταρτη νίκη του στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Στο -7 η διαφορά της Μποταφόγκο από την πρώτη τετράδα, θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος. Συνεχίζει ωστόσο να πορεύεται χωρίς τις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ της Σάσα, ενώ εκτός βρίσκονται και οι καλοί αμυντικοί Λουίς και Ρικάρντο.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 1-0 από την Κρουζέιρο γνώρισε η Μποταφόγκο στο Κύπελλο.

Στατιστικό: N/G τα πέντε τελευταία παιχνίδια της  (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).