Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

ΚΛΑΪΝΤ

Από την εκτός έδρας επικράτηση με 2-0 επί της Έλγκιν προέρχεται η Κλάιντ, η οποία είχε τον απόλυτο έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και πήρε δίκαια το τρίποντο χάρη στα τέρματα των Χίγκινς (2’) και ΜακΝτόναλντ (41’). Αυτή ήταν η τρίτη σερί επιτυχία για το συγκρότημα του Φέργκιουσον, που πλέον έφτασε τους 13 βαθμούς και είναι μόνο δεύτερο και στο -5 από τη Φόρφαρ. Στο σημερινό ντέρμπι κορυφής οι γηπεδούχοι έχουν τη δύσκολη αποστολή να σταματήσουν την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, ωστόσο λόγω φόρμας και έδρας δείχνουν να είναι ικανοί να τα καταφέρουν. Σε περίπτωση ήττας πάντως η Φόρφαρ θα φτάσει στο +8 και θα αρχίσει σιγά σιγά να «κλειδώνει» την πρωτιά και ας είμαστε ακόμη στην έβδομη αγωνιστική.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στην Έλγκιν.

Στατιστικό: Over 4,5 γκολ σημειώθηκε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.

ΦΟΡΦΑΡ

Από την εντός έδρας νίκη με 4-1 κόντρα στη Στέρλινγκ Άλμπιον προέρχεται η Φόρφαρ, η οποία ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι υποδειγματική ιδίως επιθετικά και έφτασε σε ένα άνετο τρίποντο, διατηρώντας παράλληλα και το απόλυτο 6/6 των νικών. Το σύνολο του Μπόλαν είναι μόνο πρώτο και ήδη στο +5 από τους διώκτες του και όπως όλα δείχνουν δεν θα συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα προς την άμεση επιστροφή του στη League One. Κόντρα στη δεύτερη Κλάιντ οι φιλοξενούμενοι καλούνται να πάρουν ακόμη μια νίκη ώστε να ανοίξουν κι άλλο τη διαφορά και να μην έχουν κανένα απολύτως άγχος, ωστόσο το έργο τους δεν είναι καθόλου εύκολο με το ματς να αποτελεί δυνατό κρας τεστ. Αν παρουσιαστούν ως συνήθως πάντως έχουν και εδώ τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 4-1 κόντρα στη Στέρλινγκ Άλμπιον.

Στατιστικό: Over 2,5 γκολ σημειώθηκε στα εννιά τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)