Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

* Τιμωρημένος ο κόουτς Μεντιλιμπάρ της Έιμπαρ, θα δει το ματς από τις κερκίδες.

* Μόνο νίκες για τον εκάστοτε γηπεδούχο στις τέσσερις μεταξύ τους συναντήσεις για την Πριμέρα Ντιβιζιόν την τελευταία διετία.

* Μάλιστα, τα δύο περσινά μεταξύ τους ματς έληξαν με σκορ 2-1 και τα δύο προπέρσινα με σκορ 1-0!

* G/G τα τρία τελευταία ματς αμφότερων στο φετινό πρωτάθλημα.

ΕΪΜΠΑΡ

Με ένα πολύ ενδιαφέρον ματς ξεκινάει το σημερινό “μενού” της 6ης αγωνιστικής, καθώς έχουμε βασκική κόντρα ανάμεσα σε Έιμπαρ και Σοσιεδάδ. Από την εκτός έδρας ήττα του “Ροσαλέδα” προέρχονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν συλλέξει επτά βαθμούς μέχρι στιγμής (2-1-2). Εντός έδρας κέρδισαν με 1-0 τη Βαλένθια και πήραν έναν παλικαρίσιο βαθμό απέναντι στη Σεβίλλη (1-1), τελειώνοντας το συγκεκριμένο ματς με εννιά παίκτες. Ο προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ, που θα παρακολουθήσει το ματς από τις κερκίδες όντας τιμωρημένος, τόνισε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου: “Περιμένω ένα ανοικτό παιχνίδι. Βλέποντας τη δυναμική και των δύο ομάδων, θεωρώ ότι αμφότερες θα έχουν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη”.

Χωρίς κανένα απολύτως αγωνιστικό πρόβλημα θα παραταχθούν σήμερα οι γηπεδούχοι, με τον Μεντιλιμπάρ να περιλαμβάνει στην αποστολή και τους 23 διαθέσιμους παίκτες. Επιστρέφουν από τιμωρία ο μέσος Ντάνι Γκαρθία και ο κίπερ Γιόελ, ενώ αποθεραπεύθηκε ο κεντρικός αμυντικός Ραμίς.

Προηγούμενο ματς: Υπέστη την εκτός έδρας ήττα από τη Μάλαγα με 2-1. Προηγήθηκε με τον Νάνο στο 42ο λεπτό, για να δεχθεί δύο γκολ στο 44′ και στο 76′.

Στατιστικό: Αήττητη στα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες (παίξτο στην Goalbet)

Το Έιμπαρ – Σοσιεδάδ παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Η Σοσιεδάδ, από την πλευρά της, θα παραταχθεί σήμερα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά την επιβλητική εμφάνιση στη μεσοβδόμαδη “τεσσάρα” επί της Λας Πάλμας. Ολόιδια η φετινή συγκομιδή με αυτή της αντιπάλου της (7 βαθμοί, σερί 2-1-2), εκτός έδρας πανηγύρισε το διπλό επί της Οσασούνα (0-2) και ηττήθηκε από τη Βιγιαρεάλ (2-1). Ξεκάθαρος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο κόουτς Σακριστάν, υπογράμμισε με νόημα: “Πρέπει να έχουμε την ίδια ένταση στο παιχνίδι με αυτή των αντιπάλων μας και να επιβάλλουμε τη δική μας αγωνιστική φιλοσοφία”.

Σημαντική η επιστροφή από τιμωρία του δεξιού μπακ Θαλδούα, στον αντίποδα, όμως, έπεσαν θύματα τραυματισμού ο κεντρικός αμυντικός Κάρλος Μαρτίνεθ και ο αριστερός μπακ Γιούρι. Οι Ραούλ Νάβας και Έκτορ αναμένεται να είναι οι αντικαταστάτες τους στο αρχικό σχήμα. Παραμένουν στα πιτς οι Τόνιο και Αχιρέτσε,

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας της Λας Πάλμας με το εντυπωσιακό 4-1. Προηγήθηκε με τον Γουίλιαν Ζοζέ μόλις στο 1ο λεπτό, με τον Βέλα να κάνει το 2-0 στο 22′ με εύστοχο πέναλτι. Το 3-0 από τον Θουρουτούθα στο 35′, το 4-0 με εύστοχο πέναλτι του Γουίλιαν Ζοζέ στο 53′, με τη Λας Πάλμας να πετυχαίνει το γκολ της παρηγοριάς στο 56′. Σημειώνουμε, βέβαια, ότι οι νησιώτες είχαν αποβολή στη φάση του πρώτου πέναλτι.

Στατιστικό: NG και Under 2,5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Βασίλης Μελίδης