Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Κατέκτησε έναν εξαιρετικά σημαντικό όσο και εντελώς απροσδόκητο βαθμό στο προηγούμενο παιχνίδι, με το «στείρο» 0-0 απέναντι στη ΑΕ Λεμεσού. Ο βαθμός ήταν ο πρώτος τη φετινή χρονιά, μετά το 3-1 της πρεμιέρας από την ΑΕ Ζακακίου και αναμένεται να βοηθήσει κυρίως ψυχολογικά.

Η αλήθεια είναι πως στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός, αφού οι Λεμεσιανοί έχαναν τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, αλλά λίγο το γεγονός πως ήταν άστοχοι, λίγο το ότι ο Μπογκαντίνοφ έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις όλης του της καριέρας, βοήθησαν στο να κρατήσει την ΑΕΛ στο μηδέν. Η αμυντική γραμμή αντιμετώπισε ουκ ολίγα προβλήματα, τη στιγμή που επιθετικά, δεν κατάφερε να φανεί, χωρίς βέβαια να δείξει πως το έχει και σκοπό καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

«Πολύ λίγες ομάδες θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στην ΑΕΛ φέτος» δήλωσε ιπποτικά μετά τη λήξη του αγώνα ο επιθετικός Γιάννης Χατζηβασίλης, κάτι που παραδέχθηκε και ο προπονητής Ντανίλο Ντόνσιτς, ο οποίος δεν παρέλειψε, παράλληλα, να δώσει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για το αποτέλεσμα. Το σημερινό παιχνίδι είναι μόλις το πρώτο που θα δώσει στο «Δασάκι» αφού τα δύο πρώτα ματς τα έδωσε εκτός έδρας, ενώ την προσεχή Τετάρτη δίνει δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας, αφού αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, στο εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας.

Η ομάδα της Άχνας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της δίχως αγωνιστικά προβλήματα κι έτσι άπαντες οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην διάθεση του Σέρβου τεχνικού. «Είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια. Είναι σαν ένα λαβωμένο λιοντάρι και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή» δήλωσε ο τιμ μάνατζερ του Εθνικού, Τόμης Κουής.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα απέναντι στη ΑΕ Λεμεσού.

Στατιστικό: Κέρδισε τα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του στο πρωτάθλημα.

Το ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε μακριά από τις νίκες και από τις καλές εμφανίσεις, στο 1-1 εντός έδρας απέναντι στη Δόξα Κατωκοπιάς, σκορπίζοντας την απογοήτευση στον κόσμο της, που ζήτησε δραστικές αλλαγές από τη διοίκηση. Παρουσιάστηκε νωθρή, ως συνηθίζει από το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος και παρότι ήταν καλύτερη από το πρώτο ως και το τελευταίο λεπτό του αγώνα, δημιουργώντας και χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που έψαχνε.

Έτσι, η σημερινή αναμέτρηση αποκτά χαρακτήρα «τελικού» για όλους στην ομάδα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ουδείς μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η αντίδραση των οπαδών της που ήδη ζητούν την απομάκρυνση τόσο του κόουτς Κάρβερ, όσο και του τεχνικού διευθυντή, Νίκου Νταμπίζα. Η επιστροφή στις νίκες, βέβαια, δεν πρόκειται να είναι εύκολη, γιατί πρέπει να έρθει σε μια έδρα που τη δυσκολεύει και τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει καταφέρει να φύγει με νίκη, ενώ συν τοις άλλοις, θα πρέπει να ξεπεράσει πέντε βασικές απουσίες.

Η κυριότερη όλων είναι αυτή του βασικότατου επιθετικού και σκόρερ Ντάρμπισαϊρ, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση, ενώ εξίσου σημαντική μπορεί να θεωρηθεί αυτή του μέσου Όρσουλιτς, που ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό. Μαζί τους εκτός αποστολής έμειναν οι αμυντικοί Σοϊλέδης και Καρλίτος, όπως και ο μέσος Χριστοφή, με τον δεύτερο μάλιστα να μην αναμένεται να επιστρέψει πριν τα τέλη του τρέχοντος μηνός.

Έτσι, ο Κάρβερ θα κληθεί να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τον Παντελιάδη να επιστρέφει αντί του Σοϊλέδη, τον Νασιμέντο αντί του Όρσουλιτς και τον Σέρινταν αντί του Ντάρμπισάιρ. Μεσοβδόμαδα, έλυσε επιτέλους το συμβόλαιο του μεσοεπιθετικού Μπαντιμπαγκά, ο οποίος δεν υπολογιζόταν λόγω της κακής εξωγηπεδικής του ζωής. Μουρμούρες, παράλληλα, υπάρχουν και για τον μέσο Κλέιτον.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Δόξα Κατωκοπιάς.

Στατιστικό: Κέρδισε τα 9/11 τελευταία παιχνίδια απέναντι στον Εθνικό Άχνας.