Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

* Για πρώτη φορά στην ιστορία τους Σάλτσμπουργκ και Κρασνοντάρ θα τεθούν αντιμέτωπες σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Παράλληλα, καμία από τις δύο δεν έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν ομάδες από τη χώρα της αντιπάλου τους.

* Η Σάλτσμπουργκ κατάφερε να πάρει την πρόκριση από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στις τέσσερις από τις πέντε φορές που έδωσε το «παρών» σε αυτούς στο παρελθόν.

* Η Κρασνοντάρ διένυσε 2.000 χλμ. για να φτάσει στη «Red Bull Arena» και να αντιμετωπίσει τη Σάλτσμπουργκ, η οποία έχει ως πρώτο σκόρερ της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τον Σοριάνο (24 γκολ).

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Νωρίς το καλοκαίρι ξεκίνησε τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία της η Σάλτσμπουργκ. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Όσκαρ Γκαρσία έδωσε το «παρών» στο 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, πετώντας νοκ άουτ τη Λιέπαγια με συνολικό σκορ 3-0. Στη συνέχεια βρέθηκα αντιμέτωπη με την Παρτιζάνι της οποίας επικράτησε με συνολικό σκορ 3-0. Στα πλέι οφ της διοργάνωσης δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στην παράταση (συνολικό σκορ 3-2).

Έτσι, οι Αυστριακοί υποβαθμίστηκαν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, στους οποίους αγωνίστηκαν ξανά τη σεζόν 2014/15. Τότε είχαν προκριθεί από αυτούς τερματίζοντας στην πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω τους τις Σέλτικ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Άστρα. Στη φάση των «32» γνώρισαν τον αποκλεισμό από τη Βιγιαρεάλ με συνολικό σκορ 5-2. Στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε για το Γιουρόπα Λιγκ η Σάλτσμπουργκ γνώρισε ισάριθμες ήττες. Στις δύο δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ.

Η τελευταία νίκη της χρονολογείται στις 11 Δεκεμβρίου του 2014 κόντρα στην Άστρα (5-1 εντός έδρας). Στις έξι από τις επτά τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση σημειώθηκε goal-goal, ενώ παράλληλα σημειώθηκε over 2,5. Μετά το πέρας επτά αγωνιστικών στο πρωτάθλημα η Σάλτσμπουργκ σημείωσε τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα (13-5 τα γκολ). Την Κυριακή κόντρα στην Αντμίρα Βάκερ Μέντλινγκ επικράτησε εκτός έδρας με 4-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Σοριάνο (9’), Πάουλο Μιράντα (53’) και Μιναμίνο (85’, 88’).

Προηγούμενο ματς: Με τους τρεις βαθμούς της νίκης επέστρεψε η Σάλτσμπουργκ από την έδρα της Αντμίρα Βάκερ Μέντλινγκ επικρατώντας με 4-0 για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε no-goal στα επτά από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της Σάλτσμπουργκ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League (Κλικ Εδώ)

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει, μέχρι στιγμής, στη φετινή ευρωπαϊκή πορεία της η Κρασνοντάρ. Οι Ρώσοι ξεκίνησαν αυτή από τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου επικράτησαν με συνολικό σκορ 6-1 της Μπιρκίρκαρα. Στα πλέι οφ της διοργάνωσης δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση της Παρτιζάνι πανηγυρίζοντας το εισιτήριο (για τρίτη φορά στην ιστορία τους) στους ομίλους με συνολικό σκορ 4-0.

Την περασμένη σεζόν κατάφεραν να προκριθούν από τον 3ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ τερματίζοντας στην πρώτη θέση αυτού, αφήνοντας πίσω τους τις Ντόρτμουντ, ΠΑΟΚ και Γκαμπάλα. Στη φάση των «32» γνώρισαν τον αποκλεισμό από την Σπάρτα Πράγας με συνολικό σκορ 4-0. Στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Κρασνοντάρ για το Γιουρόπα Λιγκ σημείωσε δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Σε όλες σημειώθηκε no-goal, ενώ στις δύο σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ.

Χθες (13/9) ο Όλεγκ Κονόνοφ υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία, η οποία έγινε δεκτή από το σύλλογο. Στη θέση του ως υπηρεσιακός προπονητής ανέλαβε ο Ιγκόρ Σαλίμοφ. Κάκιστο ήταν το φετινό ξεκίνημα της Κρασνοντάρ στο πρωτάθλημα, καθώς μετά το πέρας έξι αγωνιστικών σε αυτό σημείωσε δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες (9-5 τα γκολ). Με τους οχτώ βαθμούς που συγκέντρωσε βρίσκεται στην έβδομη θέση της κατάταξης. Στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη. Την Κυριακή μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Ούφα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση που έδωσε και ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ.

Προηγούμενο ματς: Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Ούφα με αντίπαλο την Κρασνοντάρ στην έδρα της πρώτης για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Η Κρασνοντάρ αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.