Προγνωστικά Στοιχήματος eSports: ESL Pro League (02/04)

Vasilis-Ortega_Betarades
Βασίλης Ortega
Ανανεώθηκε:
esports 2021

Καλησπέρα Betarades και καλό μήνα σε όλους, συνεχίζουμε με ESL Pro League μιας και έχουμε φτάσει στο τέλος της φάσης των ομίλων. Ο τελευταίος όμιλος έτυχε να είναι και ο ποιο αδιάφορος μιας και οι διαφορές των ομάδων είναι τεράστιες με αποτέλεσμα Natus Vincere – Astralis – Heroic να έχουν περάσει ήδη στην τελική φάση. Η απουσία του Boombl4 από τους Natus Vincere δείχνει μέχρι τώρα να μην τους επηρεάζει μιας και ξεκίνησαν με το ευκολότερο πρόγραμμα από όλους , κρατάω αμφιβολίες για την συνέχεια και εκεί βασιστήκαμε και στα σημερινά μας pick.

Τα Tournament Specials που έχουμε επιλέξει βάση χαρτών από την αρχή του τουρνουά πιθανότατα θα μας δικαιώσουν, φυσικά τα λεφτά θα τα δούμε στους λογαριασμούς μας με το πέρας της διοργάνωσης σε μια εβδομάδα. Η Nuke στο 5,50 απόδοση πλέον δεσπόζει στο 60% και δύσκολα θα χάσει την πρωτιά ενώ είμαι αισιόδοξος και για την Vertigo το θεωρητικά ποιο εύκολο pick από τα μακροχρόνια στο 3.00! Μία επιλογή για το βράδυ Σαββάτου και άλλη μία για την Κυριακή ίδια ώρα, πάμε να τα δούμε ποιο αναλυτικά!

Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όλους τους gamers ή μη που έχουν λογαριασμό στο Steam δημιούργησα group που θα βρείτε ΕΔΩ, απώτερος σκοπός να μαζευτούμε το active community του Betarades.gr εκεί έτσι ώστε να παίζουμε παρέα. To discord του site μας θα το βρείτε ΕΔΩ ενώ θα με βρείτε στο κανάλι #Esports για οποιαδήποτε απορία.

Νέο κανάλι για τους Betarades.gr για όλα τα LIVE  και τις εκπομπές του Αποστόλη με πολλά δώρα, μπορείτε να κάνετε δωρεάν subscribe ΕΔΩ.

ESL Pro League – Group D

Heroic – Natus Vincere έχουν ήδη 9 βαθμούς με ισάριθμες νίκες και έχουν ήδη περάσει με μοναδικό δέλεαρ την πρωτιά πλέον. Οι Astralis έχουν 6 βαθμούς μιας και έχασαν από τους Heroic,  αλλά έχουν τους Complexity την τελευταία αγωνιστική επομένως θα περάσουν και αυτοί. Οπως αναφέραμε και στην εισαγωγή ο IGL των Ρώσων λείπει και μιας και τα επόμενα παιχνίδια είναι αδιάφορα περιμένω να μην επανέλθει καν μέχρι και την Τρίτη που έχουμε τα play off! Καλός ο πιτσιρικάς Headtrick στα εύκολα έως τώρα έρχονται τα πολύ δύσκολα όμως τώρα γιατί και οι 2 εκπρόσωποι της Δανίας μόνο αδιάφοροι δεν είναι στο ενδεχόμενο να κερδίσουν την καλύτερη ομάδα τους κόσμου. Οι μεν Astralis με τον Farlig πλέον είναι εξαιρετικοί ενώ οι Heroic τρέχουν 6/6 σερί νικών! Εξαιρετικές αποδόσεις και στις 2 αναμετρήσεις ενώ επιλέγουμε ξερές νίκες μιας και στους γύρους μπορεί να αντιμετωπίσουμε πρόβλημα όπως έγινε και στην πρεμιέρα. ΜΟΝΑ – ΑΠΟΔΕΚΤΑ και ισόποσα λοιπόν.

Εκτίμηση :

  • Natus Vincere vs Astralis – Astralis νίκη με απόδοση 2,62 στην bet365.
  • Natus Vincere vs Heroic  – Heroic νίκη με απόδοση 2,37 στην bet365.
Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ