Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (15.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Η δράση στη Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα οι αγώνες σε Αργεντινή και Βραζιλία ξεχωρίζουν στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Τετάρτης (15/06). Παράλληλα, στο πρόγραμμα υπάρχουν παιχνίδια και για διοργανώσεις ανά την Ευρώπη. Ας δούμε τα σημαντικότερα ματς σήμερα παρακάτω.

Δύσκολα τεστ για Ρίβερ και Μπόκα

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το προγραμμα της 3ης (εμβόλιμης) αγωνιστικής στην Αργεντινή. Η νεοφώτιστη Μπαράκας κάνει ντεμπούτο σε νέα έδρα απέναντι στην Ουνίον Σάντα Φε, η Ατλέτικο υποδέχεται στο Τουκουμάν τη Λανούς, ενώ η “μεθυσμένη” από τη νίκη επί της Μπόκα, Σεντράλ Κόρδοβα ταξιδεύει στο Φλορένσιο Σόλα για να αντιμετωπίσει την Μπάνφιλντ. Η Ρίβερ ταξιδεύει στην Σάντα Φε, ψάχνοντας την πρώτη νίκη και το πρώτο της γκολ στο νέο πρωτάθλημα, ενώ το πρόγραμμα κλείνει με επανάληψη του τελικού του Κόπα ντε λα Λίγκα, με την Μπόκα να υποδέχεται την Τίγκρε.

Ντεμπούτο Μαρκίνιος Σάντος στη Σεαρά

Με έξι παιχνίδια συνεχίζεται απόψε η δράση στην εμβόλιμη 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α Βραζιλίας. Η αρχή γίνεται στη 01:00, με την πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μινέιρο να δοκιμάζεται στην έδρα της Σεαρά, στο πάγκο της οποίας κάνει ντεμπούτο απόψε ο Μαρκίνιος Σάντος, ενώ την ίδια ώρα η Μπραγκαντίνο υποδέχεται την Κοριτίμπα. Στις 02:30 είναι προγραμματισμένα τα παιχνίδια Φλαμένγκο – Κουιάμπα και Γκοϊάς – Ιντερνασιονάλ, ενώ μια ώρα αργότερα ξεκινούν τα Αμέρικα Μινέιρο – Φλουμινένσε και Ατλέτικο Παραναένσε – Κορίνθιανς.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το τελευταίο εισιτήριο

Για τη φάση των “16” στο κύπελλο Φινλανδίας, διεξάγεται σήμερα στις 19:00 το παιχνίδι ανάμεσα σε PK-35 και Σάλπα. Πρόκειται για ομάδες της δεύτερης και τρίτης κατηγορίας αντίστοιχα και όποια προκριθεί στα προημιτελικά, θα αντιμετωπίσει τη Χέλσινγκφορς.

Δείτε τις αναλύσεις όλων των σημερινών αγώνων εδώ

Με σύμμαχο την παράδοση

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Ισλανδίας. Η Ρέικιαβικ έχει σύμμαχο και την παράδοση ενόψει της Ακρανές, νωρίτερα η Βίκινγκουρ ταξιδεύει στην έδρα της απογοητευτικής Βεστμανάεγιαρ.