Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (14.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

O αγώνας που θα κρίνει το τελευταίο εισιτήριο για το Μουντιάλ του Κατάρ αλλά και τα ματς του Nations League είναι σε πρώτο πλάνο στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Τρίτης (14/06). Τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας ακολουθούν παρακάτω.

Για την τελευταία θέση στο Κατάρ!

Απόψε συμπληρώνεται το παζλ του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, Κόστα Ρίκα και Νέα Ζηλανδία θα διεκδικήσουν σε νοκ άουτ παιχνίδι στην Ντόχα, το τελευταίο από τα 32 εισιτήρια, για να πλασαριστούν στον όμιλο με Ισπανία, Γερμανία και Ιαπωνία.

Γερμανία – Ιταλία

Με ανεβασμένη ψυχολογία ταξιδεύει στο “Borussia Park” η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Γερμανία, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη και στις τρεις αγωνιστικές του Nations League 2022/23.

Αγγλία – Ουγγαρία

Την πρώτη τους νίκη στον όμιλο ψάχνουν οι Άγγλοι, που θα παίξουν με βασικό σχήμα σήμερα, πάντα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ. Απέναντί τους οι Ούγγροι που συνεχίζουν να κοντράρουν στα ίσια όλα τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολλανδία – Ουαλία

Χωρίς πίεση και άγχος θα παραταχθεί η Ουαλία στο Ρότερνταμ με αντίπαλο την Ολλανδία που αποτελεί το μεγάλο φαβορί για κατάκτηση της πρωτιάς στον 4ο όμιλο της League A.

Βοσνία – Φινλανδία

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του εξαιρετικά αμφίρροπου 3ου ομίλου της League B.

Ρουμανία – Μαυροβούνιο

Εκδίκηση για την ήττα που γνώρισε στον πρώτο γύρο από το Μαυροβούνιο στην Ποντγκόριτσα θέλει να πάρει η Ρουμανία, στην αποψινή μεταξύ τους μάχη στο Βουκουρέστι.

Τουρκία – Λιθουανία

Πολλά με λίγα προμηνύεται το παιχνίδι στη Σμύρνη με τους φορμαρισμένους Τούρκους να θέλουν το 4/4 στον όμιλο απέναντι στους αποκαρδιωτικούς Λιθουανούς, που έχασαν και στα Φερόε, λίγες μέρες μετά το 0-6 του Βίλνιους από τους σημερινούς τους αντιπάλους.

Αρμενία – Σκωτία

Μετά από την απογοητευτική της εμφάνιση στο ντέρμπι με την Ιρλανδία, η Σκωτία καλείται να βγάλει άμεσα αντίδραση. Έχει την ευκαιρία να το κάνει κόντρα στη σαφώς κατώτερη ποιοτικά Αρμενία, κάτι που έκανε και στο ματς του πρώτου γύρου.

Ουκρανία – Ιρλανδία

Μπορεί να μην αγωνίζεται στη φυσική της έδρα, λόγω του πολέμου, ωστόσο η Ουκρανία έχει βαλθεί να δώσει λίγη χαρά στους οπαδούς της, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις στο τρέχον Nations League. Από την πρώτη της νίκη προέρχεται η Ιρλανδία και μάλιστα σε ντέρμπι με τη Σκωτία (3-0).

Πολωνία – Βέλγιο

Το Βέλγιο μετράει μόνο μια νίκη στον όμιλο, επί της σημερινής του αντιπάλου Πολωνίας, και δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας εδώ και τέσσερα ματς. Καλείται να βγάλει αντίδραση απόψε στο “Stadion Narodowy” , απέναντι στους Πολωνούς που έρχονται από ισοπαλία (2-2) με την Ολλανδία.

Λιχτενστάιν – Λετονία

Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες μέχρι στιγμής στον όμιλο, καθώς το Λιχτενστάιν παραμένει χωρίς βαθμό και η Λετονία έχει το απόλυτο σε τρία παιχνίδια. Σε περίπτωση που κάνει και το 4×4 ενδεχομένως να εξασφαλίσει από τώρα την πρόκριση, περιμένοντας όμως και συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Δείτε τις αναλύσεις όλων των σημερινών ματς εδώ

Εμβόλιμη στην Αργεντινή

Φουριόζοι μπήκαν στο νέο πρωτάθλημα οι Αργεντίνοι, απόψε ξεκινά η 3η (εμβόλιμη) αγωνιστική με πέντε αναμετρήσεις. Η Εστουδιάντες υποδέχεται την Σαρμιέντο με στόχο να περάσει προσωρινά στην κορυφή, η Ντεφένσα ψάχνει την πρώτη της νίκη υποδεχόμενη την Ουρακάν, η Ταγιέρες θέλει να κάνει το 2/2 στην Κόρδοβα απέναντι στη νεανική Νιούελς, ενώ το Πατρονάτο – Αλντοσίβι είναι από τώρα παιχνίδι κομβικής σημασίας για την παραμονή.

Οι αγώνες της ημέρας παίζουν στο betsson gr app με πολλά στοιχήματα!