Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (13.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων ξεχωρίζουν για ακόμη μια ημέρα από το κουπόνι ΟΠΑΠ, με τη δράση να παραμένει αμείωτη στο Nations League, στα Προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών αλλά και σε αρκετά πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής. Ας δούμε παρακάτω τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας.

Δανία – Αυστρία

Φαβορί η Δανία θέλει να αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά την έδρα της, κόντρα στην Αυστρία που έχει δύσκολη αποστολή, δεν έπεισε με την εικόνα της στο τελευταίο ματς,ενώ έχει να αντιμετωπίσει σήμερα σημαντικές απουσίες στην άμυνα.

Γαλλία – Κροατία

Θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί η Γαλλία, η Κροατία ωστόσο είναι σοβαρή ομάδα έρχεται από καλές εμφανίσεις και θα παίξει χωρίς άγχος κόντρα σε μια ποιοτική αντίπαλο.

Ισλανδία – Ισραήλ

Με ανεβασμένη ψυχολογία ταξιδεύει στο Ρέικιαβικ το Ισραήλ για να αντιμετωπίσει την Ισλανδία που ψάχνεται αγωνιστικά. Στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με το εντυπωσιακό 2-2.

Καζακστάν – Σλοβακία

Με στόχο να επιβεβαιώσει τον απόλυτο τίτλο του φαβορί που φέρει, η Σλοβακία ταξιδεύει στο Καζακστάν για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αζερμπαϊτζάν – Λευκορωσία

Σοβαρότατο πρόβλημα στο σκοράρισμα αντιμετωπίζει το Αζερμπαϊτζάν, σήμερα υποδέχεται στο Μπακού την Λευκορωσία που γλίτωσε την ήττα λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90′ με το Καζακστάν.

Δείτε τις αναλύσεις όλων των σημερινών ματς εδώ