Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (11.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Oι αναμετρήσεις για το Nations League αλλά και τα μπαράζ ανόδου παραμονής στη Super League έχουν ενδιαφέρον στο κουπόνι ΟΠΑΠ του Σαββάτου (11/06). Δράση υπάρχει και στη Λατινική Αμερική. Λεπτομέρειες για τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας ακολουθούν παρακάτω.

Μπαράζ έπειτα από ένα μήνα

Σέντρα στα μπαράζ ανόδου/παραμονής ανάμεσα σε Βέροια και Λαμία, το πρώτο ματς θα διεξαχθεί σήμερα στην Ημαθία. Οι δύο ομάδες επιστρέφουν στη δράση έπειτα από περίπου ένα μήνα.

Αγγλία – Ιταλία

Την πρώτη νίκη αναζητά η Αγγλία στον όμιλο, έρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με τη Γερμανία. Κέρδισε η Ιταλία, 2-1 εντός έδρας την Ουγγαρία.

Ουαλία – Βέλγιο

Η Ουαλία αντιμετωπίζει εντός έδρας το Βέλγιο, για την 3η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της League A. Χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι, από τρομερή εμφάνιση και υψηλό σκορ οι “Κόκκινοι Διάβολοι”, που θέλουν να κάνουν σερί νικών και να παραμείνουν κοντά στην πρώτη θέση του γκρουπ.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ουγγαρία – Γερμανία

Η Γερμανία στοχεύει να σπάσει το ρόδι στο Nations League 2022/23 στη Βουδαπέστη με αντίπαλο την σκληροτράχηλη Ουγγαρία που προέρχεται από ήττα στην Ιταλία.

Ολλανδία – Πολωνία

Η Ολλανδία επιστρέφει σπίτι της, παίζει το πρώτο εντός έδρας ματς στον τέταρτο όμιλο της League A και υποδέχεται στο Ρότερνταμ την Πολωνία. Το απόλυτο νικών οι “Οράνιε” σε δύο παιχνίδια, από συντριβή στις Βρυξέλλες προέρχονται οι Πολωνοί και θέλουν να βγάλουν κάποια αντίδραση.

Ιρλανδία – Σκωτία

Με αντίθετο μομέντουμ πηγαίνουν στο ντέρμπι οι δύο ομάδες, οι Ιρλανδοί προέρχονται από δύο κολλητές ήττες που συνδυάστηκαν από κακές εμφανίσεις, ενώ οι Σκωτσέζοι ξεπάρασαν τον αποκλεισμό από τους Ουκρανούς με πειστική εμφάνιση και νίκη επί των Αρμένιων την Τετάρτη.

Ρουμανία – Φινλανδία

Η Ρουμανία φιλοξενεί στο Βουκουρέστι τη Φινλανδία για την τρίτη αγωνιστική του τρίτου γκρουπ της League B. Δεν έχουν καν σκοράρει οι Ρουμάνοι και έχουν υποστεί δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, ενώ οι Φινλανδοί είναι αήττητοι σε δύο εντός έδρας και συγκομιδή τεσσάρων πόντων.

Ουκρανία – Αρμενία

Πήρε ψυχολογία η Ουκρανία, μετά και τον αποκλεισμό της από το Παγκόσμιο Κύπελλο, τώρα θα προσπαθήσει να κάνει το 2×2 στον όμιλο. Είναι το φαβορί κόντρα σε μια Αρμενία που απογοήτευσε με την εικόνα της στο τελευταίο παιχνίδι, κόντρα στη Σκωτία.

Μαυροβούνιο – Βοσνία

Με βασικό όπλο την πολύ δυνατή του έδρα θα παραταχθεί απόψε το Μαυροβούνιο, έτσι ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες, κόντρα σε μια Βοσνία που παραμένει αήττητη μετά τις δυο πρώτες στροφές του Nations League, έχοντας από μια νίκη και ισοπαλία.

Πρώτος τελικός ανόδου στα Κανάρια

Ένα παιχνίδι έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της των πλέι οφ ανόδου στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Η Τενερίφε έπειτα από τις δύο νίκες που σημείωσε στα ντέρμπι με τη Λας Πάλμας, υποδέχεται τη Τζιρόνα και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα ανόδου. Με καλή ψυχολογία και η Τζιρόνα, που απέκλεισε την Έιμπαρ.

Δείτε τις αναλύσεις όλων των σημερινών ματς εδώ

Εντός έδρας πρεμιέρα για την Ρίβερ

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 2η αγωνιστική στην Αργεντινή και από το πρόγραμμα ξεχωρίζει η εντός έδρας πρεμιέρα της περσινής πρωταθλήτριας Ρίβερ, η οποία θα έχει ξανά πολλές απουσίες, αλλά επιστρέφει ο αρχισκόρερ Άλβαρες. Νωρίτερα, η Άρσεναλ υποδέχεται στο Σαραντί την ντεφορμέ Μπάνφιλντ, η Τίγκρε φιλοξενεί την Μπαράκας και η Αρχεντίνος ταξιδεύει στη Χουνίν για να αντιμετωπίσει την παραπαίουσα Σαρμιέντο.

Τέλος ο Πάουλο Σόουζα από Φλαμένγκο

Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα για την 11η αγωνιστική της Α Βραζιλίας. Στην πρώτη χρονικά (22:30), η Κορίνθιανς υποδέχεται τη Ζουβεντούδε, ενώ στη 01:00, η πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μινέιρο φιλοξενεί τη Σάντος και η Φλουμινένσε την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Την ίδια ώρα, η Κουιάμπα παίζει εντός έδρας με την Μπραγκαντίνο, με τον Τόνι Γκονζάλες να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της. Τέλος, με τον Ντοριβάλ Τζούνιορ να αντικαθιστά και επίσημα τον Πάουλο Σόουζα στον πάγκο της, η Φλαμένγκο δοκιμάζεται κόντρα στην Ιντερνασιονάλ (03:00).

Με υπηρεσιακό κόουτς η Σάρλοτ

Δύο αναμετρήσεις για την 15η αγωνιστική του MLS περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Στις 22:00 η Σάρλοτ, με υπηρεσιακό κόουτς υποδέχεται την καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της λίγκας (Ρεντ Μπουλς) και τα ξημερώματα το Νάσβιλ φιλοξενεί το Σαν Χοσέ που αγνοεί ακόμη το διπλό μέσα στο 2022.