Στην Αγγλία πτώσεις και τζίρος (27/02)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Συναρπάζουν οι αναμετρήσεις στο κουπόνι της Τρίτης (27/02), με το ενδιαφέρον να τραβούν κυρίως εκείνες για τα Κύπελλα Αγγλίας, Ισπανίας και Γαλλίας. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Πάμε για αρχή στη Λιγκ 2 Αγγλίας και τον αγώνα Νοτς Κάουντι – Σάτον. Το διπλό είναι το σημείο που θα μας απασχολήσει. Καθώς, όπως παρατηρούμε, από το 6.00 που βρισκόταν αρχικά έχει κατέβει στο 4.50. Δηλαδή, μειώθηκε κατά 25%.

Παραμένουμε στην ίδια διοργάνωση και περνάμε στο παιχνίδι Χάρογκεϊτ – Νιούπορτ. Η απόδοση για τη νίκη των φιλοξενούμενων είχε ανοίξει στο 3.40 και τώρα πληρώνει 2.80.

Επόμενη στάση κάνουμε στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας και την αναμέτρηση Ρέιθ Ρόβερς – Μόρτον. H τιμή για το διπλό ακολουθεί καθοδική πορεία. Συγκεκριμένα, εντοπιζόταν στο 3.80 και αυτή τη στιγμή είναι στο 3.00.

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο και τους τζίρους 1Χ2, ο αγώνα Μπόρνμουθ – Λέστερ για το Κύπελλο Αγγλίας έχει το μεγαλύτερο ποσό ως τώρα, στα 286.673€. Εξ αυτών, το 61% περίπου έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Για την ίδια διοργάνωση, το παιχνίδι Λούτον – Μάντσεστερ Σίτι έχει τζίρο μέχρι αυτή την ώρα 177.505€. Από αυτά, το 77% έχει πονταριστεί στο διπλό.

Και πάλι στο Κύπελλο Αγγλίας μένουμε και προχωράμε στην αναμέτρηση Μπλάκμπερν – Νιούκαστλ. Έχει μαζέψει 56.327€ ως αυτή τη στιγμή και το σχεδόν 66% έχει κατεύθυνση τη νίκη των φιλοξενούμενων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:40