Στη Σέριε Α ο τζίρος – Πτώση σημείων σε Ολλανδία & Ιρλανδία (16/02)

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Συναρπαστικοί είναι οι αγώνες στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Παρασκευής (16/02), με παιχνίδια για τη Λα Λίγκα, τη Σέριε Α και την Μπουντεσλίγκα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Κάνουμε αρχή από τη Β’ Ολλανδίας και το παιχνίδι Βίλεμ – Ντεν Χάαγκ. Το διπλό είναι το σημείο που υποχωρεί. Συγκεκριμένα, από το 4.50 που έχει ανοίξει έχει φτάσει στο 3.75.

Συνεχίζουμε στην Α’ Ιρλανδίας και τον αγώνα Γκάλγουεϊ Γιουνάιτεντ – Σεντ Πάτρικς. Η απόδοση του άσσου ακολουθεί καθοδική πορεία όπως παρατηρούμε. Είχε ανοίξει στο 3.10 και πλέον έχει κατέβει στο 2.60.

Πάμε και στη Β’ Αργεντινής και την αναμέτρηση Τσακαρίτα Τούνιορς. – Σαν Μιγκέλ. Εδώ βλέπουμε ότι η ισοπαλία βρίσκεται σε πτώση. Ειδικότερα, αρχικά πλήρωνε 4.00 και πλέον εντοπίζεται στο 3.25.

Τζίροι Στοιχήματος

Προχωράμε στο ανταλλακτήριο και τους τζίρους για 1Χ2. Ο αγώνας Ίντερ – Σαλερνιτάνα για τη Σέριε Α έχει συγκεντρώσει 181.742€ και το περίπου 85% εξ αυτών έχει καταλήξει στον άσσο.

Επόμενη είναι η αναμέτρηση Βιγιαρεάλ – Χετάφε για τη Σέριε Α με τζίρο 152.985€ ως αυτή τη στιγμή. Από αυτά, το σχεδόν 49% έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Ακολουθεί το παιχνίδι Τορίνο – Λέτσε για τη Σέριε Α που έχει μαζέψει ποσό στα 80.058€. Με το περίπου 84% να έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:10