Γιατί να κάνεις εγγραφή στην Sportingbet

Μία από τις πιο παλιές και πιο αξιόπιστες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά είναι σίγουρα η SportingbetΛειτουργεί υπό το καθεστώς της Sporting Odds Limited και ανήκει στον κολοσσό GVC Holdings. Έχει στην κατοχή της άδεια από την αυστηρή UKGC και στη χώρα μας από την Ε.Ε.Ε.Π. Ιδρύθηκε το μακρινό 1998 και στην Ελλάδα ήρθε από τις αρχές του 2000, άρα πρόκειται για μια στοιχηματική με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, με πολλά χρόνια λειτουργίας, άρα εγγυάται ασφάλεια και αξιοπιστία.

Διαθέτει όμορφο interface, με έξυπνη κα αποδοτική κατηγοριοποίηση των αθλημάτων και των αγώνων. Όσον αφορά το καθαρά στοιχηματικό κομμάτι, ανήκει δικαίως στην ελίτ του ανταγωνισμού. Με πλούσιο στοιχηματικό μενού καθημερινά, σε pre game και live, πληθώρα πρωταθλημάτων και αγορών για όλους του αγώνες, σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις. Διαθέτει Live Streaming* κορυφαίων πρωταθλημάτων και υπηρεσία Cash Out* με δίκαιη γκανιότα. Είναι διαθέσιμη και “τρέχει” σε υψηλές ταχύτητες και για κινητά/tablets, είτε μέσω της mobile έκδοσης είτε μέσω της Sportingbet App. Πέρα από το στοίχημα, στη Sportingbet υπάρχει και ένα γεμάτο live καζίνο και μία ιδιαιτέρως αξιόλογη πλατφόρμα πόκερ!

Οι συναλλαγές γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια, μέσω αρκετών επιλογών, ενώ δεν λείπουν οι προσφορές* για τα πιστά μέλη της πλατφόρμας. Διαθέτει γρήγορο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών με διαθέσιμο 24ωρο Live Chat.

*Iσχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.