Σε πτώση ο άσσος της Μακάμπι – Στο Γιουρόπα Λιγκ ο τζίρος (15/02)

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Αγώνες για το Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Πέμπτης (15/02), ανάμεσα σε αυτούς και την εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Ξεκινάμε από το Κόνφερενς Λιγκ και τον αγώνα Μακάμπι Χάιφα – Γάνδη. Παρατηρούμε ότι ο άσσος βρίσκεται σε πτώση. Ειδικότερα, είχε ανοίξει στο 2.75 και πλέον έχει κατέβει στο 2.40.

Περνάμε και στην Α’ Μαρόκου και το παιχνίδι Σαμπάμπ – Μπερεχίντ. Το σημείο που μας ενδιαφέρει εδώ είναι το διπλό. Βλέπουμε πως από την αρχική του απόδοση 4.00 τώρα πια εντοπίζεται στο 3.10.

Προχωράμε και στην A’ Αργεντινής και την αναμέτρηση Πλατένσε – Μπελγκράνο. Η τιμή της νίκης των φιλοξενούμενων υποχωρεί. Συγκεκριμένα, από το 3.60 έχει φτασει να πληρώνει 3.10

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο και τους τζίρους για 1Χ2 πάμε στη συνέχεια. Οι αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ έχουν πάρει τα περισσότερα πονταρίσματα, με το παιχνίδι Φέγενορντ – Ρόμα να έχει 120.501€. Από αυτά, το περίπου 44% έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Ακολουθεί η αναμέτρηση Γαλατασαράι – Σπάρτα Πράγας με τζίρο 110.365€. Εξ αυτών, το σχεδόν 62% έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Επόμενος είναι ο αγώνας Μίλαν – Ρεν, που έχει συγκεντρώσει 108.755€. Με το περίπου 58% να έχει κατεύθυνση τον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:00