Σε πτώση άσσος στην Αγγλία – Τα πονταρίσματα στην Πρέμιερ Λιγκ (21/02)

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Τα βλέμματα τραβούν παιχνίδια εντός και εκτός συνόρων αυτή την Τετάρτη (21/02). Ανάμεσά τους, η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και δράση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Πάμε πρώτα στο Λιγκ Τρόφι Αγγλίας και τον αγώνα Μπράντφορντ – Γουίκομ. Ο άσσος είναι το σημείο που υποχωρεί. Όπως παρατηρούμε, η απόδοσή του από το αρχικό 3.40 έχει φτάσει αυτή τη στιγμή στο 2.75.

Προχωράμε στην Α’ Τσεχίας και το παιχνίδι Τέπλιτσε – Σίγκμα Όλομουτς. Σε πτώση βρίσκεται η τιμή για τη νίκη των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα, ο άσσος είχε ανοίξει στο 3.10 και πλέον εντοπίζεται στο 2.38.

Επόμενη στάση κάνουμε στο Κόπα Λιμπερταδόρες και την αναμέτρηση Νασιονάλ Ασουνσιόν – Ατλέτικο Νασιονάλ. Το διπλό είναι το σημείο που μας ενδιαφέρει σε αυτη την περίπτωση. Εντοπιζόταν στο 3.20 και τώρα πληρώνει 2.70

Τζίροι Στοιχήματος

Περνάμε και στο ανταλλακτήριο, και τους τζίρους στο 1Χ2, με το παιχνίδι Λίβερπουλ – Λούτον να έχει τον μεγαλύτερο στα 1.150.546€. Από αυτά, το σχεδόν 78% έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Επόμενη είναι η αναμέτρηση Πόρτο – Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ με 216.527€. Εξ αυτών το περίπου 58% έχει πονταριστεί στο διπλό.

Ακολουθεί ο έτερος αγώνας για το Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα, Νάπολι – Μπαρτσελόνα. Έχει συγκεντρώσει 165.830€ ως τώρα και το σχεδόν 39% έχει κατεύθυνση τη νίκη των φιλοξενούμενων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:50