Πτωτικά ο άσσος της Σαρλερουά – Στην Μπουντεσλίγκα ο τζίρος (23/02)

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Ενδιαφέροντα παιχνίδια, με αυτά για δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης να ξεχωρίζουν, περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Παρασκευής (23/02). Ιδίως οι αναμετρήσεις για Μπουντεσλίγκα, Σέριε Α και Λα Λίγκα τραβούν τα βλέμματα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Κάνουμε την αρχή από την Α’ Βελγίου και τον αγώνα Σαρλερουά – Γκενκ. Ο άσσος είναι το σημείο με το οποίο θα ασχοληθούμε. Ειδικότερα, η απόδοσή του είχε ανοίξει στο 4.20 και αυτή τη στιγμή έχει κατέβει στο 3.60.

Περνάμε στην Α’ Ιρλανδίας και το παιχνίδι Ντρόχεντα – Γουότερφορντ. Το διπλό υποχωρεί σε αυτή την περίπτωση. Όπως παρατηρούμε, πλήρωνε αρχικά 3.80 και τώρα έχει φτάσει στο 3.25.

Πάμε και στη Β’ Δανίας και την αναμέτρηση Βέντσισελ – Χίλεροντ. Η τιμή για τη νίκη των φιλοξενούμενων βρίσκεται σε πτώση. Ειδικότερα, εντοπιζόταν στο 4.33 και πλέον βρίσκεται στο 3.30.

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο και τους τζίρους για 1Χ2, πρώτο έρχεται το παιχνίδι Λεβερκούζεν – Μάιντς για την Μπουντεσλίγκα. Έχει συγκεντρώσει 235.790€ ως τώρα και το περίπου 78% εξ αυτών έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Επόμενος είναι ο αγώνας Μπολόνια – Βερόνα για τη Σέριε Α με 123.300€ σε τζίρο. Εξ αυτών, το σχεδόν 62% έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Ακολουθεί η αναμέτρηση Ρεάλ Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ για τη Λα Λίγκα. Το ποσό που έχει μαζέψει είναι στα 108.544€ αυτή την ώρα και το περίπου 55% έχει κατεύθυνση τον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:45