Πτωτικά ο άσσος της Πρέστον – Το “χαρτί” στο Τσάμπιονς Λιγκ (14/02)

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον περιλαμβάνει το κουπόνι της Τετάρτης (14/02), μεταξύ άλλων για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο Ελλάδας. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Πάμε αρχικά στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και τον αγώνα Πρέστον – Μίντλεσμπρο. Ο άσσος είναι το σημείο που υποχωρεί εδώ. Συγκεκριμένα, από το 3.75 που είχε ανοίξει αυτή τη στιμή εντοπίζεται στο 3.00.

Περνάμε και στην Α’ Αργεντινής και το παιχνίδι Τίγκρε – Ντεφένσα ι Χουστίσια. Μας ενδιαφέρει το διπλό στην περίπτωση αυτή. Καθώς εντοπιζόταν αρχικά στο 3.30 και πλέον έχει κατέβει στο 2.63.

Παραμένουμε στην ίδια διοργάνωση και περνάμε στην αναμέτρηση Σαρμιέντο – Ατλέτικο Λανούς. Η τιμή για τη νίκη των φιλοξενούμενων πέφτει. Ειδικότερα, η απόδοση του διπλού βρισκόταν στο 2.90 και έχει φτάσει πια στο 2.50.

Τζίροι Στοιχήματος

Αναμενόμενα, στο ανταλλακτήριο και τους τζίρους για 1Χ2 πιο ψηλά βρίσκονται τα παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αγώνας Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει συγκεντρώσει 696.827€ ως τώρα, με το 55% περίπου να έχει κατεύθυνση τον άσσο.

Ακολουθεί το παιχνίδι Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου με τζίρο 358.525€. Από αυτά το σχεδόν 58% έχει τοποθετηθεί στο διπλό.

Επόμενη είναι η αναμέτρηση Μπολόνια – Φιορεντίνα για τη Σέριε Α. Έχει μαζέψει ποσό 34.781€ και εξ αυτών το 42% περίπου έχει στοιχηματιστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:40