Πτωτικά ο άσσος της Νότιγχαμ – Στην Πρέμιερ Λιγκ τα πονταρίσματα (10/02)

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Το πρόγραμμα ποδοσφαίρου είναι γεμάτο με συναρπαστικούς αγώνες αυτό το Σάββατο (10/02). Υπάρχει δράση στη Σούπερ Λιγκ, καθώς και στην Πρέμιερ Λιγκ, την Μπουντεσλίγκα, τη Σέριε Α, τη Λα Λίγκα και τη γαλλική Λιγκ 1. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Πάμε για αρχή στην Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Νότιγχαμ Φόρεστ – Νιουκάστλ. Ο άσσος ακολουθεί καθοδική πορεία, όπως βλέπουμε. Είχε ανοίξει σε απόδοση 4.33 και αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στο 3.10.

Προχωράμε στη Λιγκ 1 και την αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν – Λιλ. Εδώ το διπλό είναι το σημείο που υποχωρεί. Ειδικότερα, εντοπιζόταν στο 7.00 και τώρα πληρώνει 4.50.

Επόμενη στάση κάνουμε στην Α’ Πορτογαλίας και το παιχνίδι Μποαβίστα – Εστορίλ. Η τιμή για τη νίκη των φιλοξενούμενων πέφτει. Το διπλό είχε αρχικά απόδοση 3.30 και πλέον βρίσκεται στο 2.63.

Τζίροι Στοιχήματος

Περνάμε στο ανταλλακτήριο, στους τζίρους για 1Χ2 η αναμέτρηση της Πρέμιερ Λιγκ Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον που ξεκινάει νωρίς έχει συγκεντρώσει 1.358.222€. Ενώ ο αγώνας Νότιγχαμ Φόρεστ – Νιουκάστλ που ολοκληρώνει το πρόγραμμα σήμερα έχει αυτή τη στιγμή 89.289€ και το 44% περίπου έχει πονταριστεί στο διπλό.

Από άλλες διοργανώσεις ξεχωρίζει η Λιγκ 1 Γαλλίας με τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν – Λιλ να έχει τζίρο στα 135.000€. Εξ αυτών, το περίπου 55% έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Και η Μπουντεσλίγκα έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, το κρίσιμο παιχνίδι Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου έχει μαζέψει 121.951€ σε τζίρο ως τώρα. Από αυτά, το 41% περίπου έχει κατεύθυνση την νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 13:40