ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ Προγνωστικά

*13η αγωνιστική.

*Οι δύο ομάδες έρχονται από 12/17 μεταξύ τους Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας.

*Μόλις δύο ήττες υπέστη ο ΠΑΣ Γιάννινα στα τελευταία 13 ματς κόντρα στον Άρη ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, κέρδισε τα έξι.

Δείτε τα Προγνωστικά Super League

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 κόντρα στον Βόλο την Πέμπτη. Το 1-0 ο Οζέγκοβιτς στο 47’, το 2-0 έκανε ο ίδιος παίκτης στο 55’. Μείωσε ο Μπαλάν στο 82’, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε δοκάρι στο φινάλε.

Δεν μπορεί να βρει σταθερότητα, δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα την Πέμπτη στην έδρα του Βόλου. Πήγε με πολλές απουσίες, ανταποκρίθηκε ανασταλτικά μόνο στο πρώτο ημίχρονο, επιθετικά ήταν ανύπαρκτος. Στο δεύτερο μέρος ο Βόλος μπήκε πολύ δυνατά, σκόραρε δύο φορές μέχρι το 55’ με τον Οζέγκοβιτς και έβαλε τις βάσεις για την επικράτηση. Μείωσε ο Μπαλάν στο 82’, ο ΠΑΣ Γιάννινα κράτησε μπάλα και πίεσε, στις καθυστερήσεις είχε δοκάρι, θα μπορούσε να «κλέψει» έναν πόντο.

«Στο τελευταίο 20λεπτο αξίζαμε να ισοφαρίσουμε. Παίζαμε με μια ποιοτική ομάδα. Είχαμε ένα κάλο τακτικά πρώτο μέρος. Στο δεύτερο πληρώσαμε ένα δεκάλεπτο αδράνειας στην άμυνά μας. Μετά ανεβάσαμε τις γραμμές, μειώσαμε και σήμερα αξίζαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Είχαμε σωστή τακτική, τα παιδιά εφάρμοσαν πιστά το πλάνο απέναντι σε μια καλή τεχνικά ομάδα. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να νικήσουμε τον Άρη», είπε ο κόουτς Στάικος. Δεύτερη σερί ήττα μετά το εκτός έδρας 2-0 απ’ τον ΠΑΟΚ, το εντός έδρας 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης αποτελεί τη μοναδική νίκη των Ηπειρωτών στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (1-2-5), με 9 πόντους είναι 10ος, μόλις στο +2 απ’ τις τελευταίες θέσεις. Ξανά με πολλές απουσίες σήμερα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 8/9 Over 2.5 στο πρωτάθλημα.

*Μετρά 9/12 2-3 Goal στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΑΡΗΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 5-0 επί της Λαμίας. Το 1-0 ο Φαμπιάνο στο 17’, η Λαμία έμεινε με δέκα παίκτες στο 21’. Ο Πάλμα το 2-0 στο 33’, ο ίδιος παίκτης το 3-0 στο 36’ και το 4-0 στο 58’. Το τελικό 5-0 έκανε ο Γκρέι στις καθυστερήσεις.

«Ξεμπούκωσε» την Τρίτη κόντρα στη Λαμία, σκόραρε πέντε φορές, πήρε την πιο ξεκούραστη νίκη της χρονιάς, την πρώτη τόσο άνετη νίκη μετά το 3-0 της πρεμιέρας κόντρα στον Λεβαδειακό. Το ματς κρίθηκε από νωρίς, ο Άρης προηγήθηκε στο 17’ και τέσσερα λεπτά αργότερα η Λαμία έμεινε με δέκα παίκτες, κάπου εκεί «κατέρρευσε». Η ομάδα της Θεσσαλονίκης «μυρίστηκε αίμα», πίεσε πολύ και βρήκε άλλα δύο γκολ με τον Πάλμα απ’ το 33’ μέχρι το 36’. Το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία, οι Θεσσαλονικείς σκόραραν άλλες δύο φορές και έφτασαν στο επιβλητικό 5-0.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε σωστή αξιολόγηση, γιατί ο αντίπαλος έπαιζε μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες. Είμαι ικανοποιημένος, όμως, γιατί παίξαμε πολύ καλά μέχρι την αποβολή και συνεχίσαμε έτσι. Είναι γεγονός ότι βελτιωνόμαστε πολύ, ειδικά στις στημένες μπάλες. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Είμαστε στο 70% με 80% θα έλεγα της απόδοσης που εγώ θέλω να έχουμε», είπε ο κόουτς Πάρντιου. Η ομάδα του επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές, επί ημερών του μετρά ρεκόρ 3-2-3, δε δέχτηκε γκολ για δεύτερο σερί ματς μετά το εκτός έδρας 0-0 με τον Ατρόμητο.

Με 18 πόντους ο Άρης είναι έκτος, στο +3 απ’ τον Ατρόμητο και στο -4 απ’ τον ΠΑΟΚ, σήμερα οφείλει να κερδίσει. Εκτός αποστολής ο μετριότατος μέσος Ντιόπ, που οδηγείται στην έξοδο, ενώ εντύπωση προκάλεσε ο αποκλεισμός απ’ την αποστολή του πολύτιμου Μαντσίνι. Τα ρεπορτάζ άφησαν να εννοηθεί ότι υπέπεσε σε παράπτωμα.

ΑΡΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 5/7 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 5/7 ΝG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα