Ο Νίκος Τρόπουλος είναι ένας νεαρός τερματοφύλακας και αγωνίζεται στη Λαμία.


H Λαμία έχει πραγματοποιήσει αρκετές κινήσεις τον Ιανουάριο, και προχώρησε σε ακόμα μία. Ο Νίκος Τρόπουλος είναι ένας 16χρονος τερματοφύλακας που αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής της ομάδας, και τώρα πήρε επαγγελματικό συμβόλαιο!

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Τρόπουλος είναι διάρκειας 2,5 ετών. Έτσι, η Λαμία του δείχνει ότι τον εμπιστεύεται και τον θέλει στο δυναμικό της τα επόμενα χρόνια. Δεν αποκλείεται, αν το επιτρέψουν και οι συγκυρίες, ο «μικρός» να κάνει και φέτος το ντεμπούτο του στη Super League Interwetten. Σε ηλικία μόλις 16 ετών!

Νίκος Τρόπουλος: Το Who Is Who

Ο Νίκος Τρόπουλος γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 2004, στην Ιτέα Φωκίδας. Το ποδόσφαιρο ήταν αυτό που τον ενδιέφερε από μικρό, και το κυνήγησε. Μέχρι στιγμής δικαιώνεται, κάνοντας γοργά βήματα. Το 2019 η Λαμία αποφάσισε να τον εντάξει στο ρόστερ των τμημάτων υποδομής. Έδειξε την αξία του ήδη από την Κ17 του συλλόγου. Έτσι, πήρε το εισιτήριο γρήγορα για την Κ19. Ο Τρόπουλος κατάφερε να ξεχωρίσει και εκεί, παρά το γεγονός ότι ήταν ο πιο μικρός παίκτης του πρωταθλήματος Κ19. Το περασμένο καλοκαίρι, συμμετείχε στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας. Έπαιξε και φέτος στην Κ19, αλλά τον Ιανουάριο μπήκε στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας της Λαμίας! Θα περιμένει λοιπόν την ευκαιρία του, για να δείξει ότι αξίζει να στηριχθεί!