Ο Μπερναμπέ Μπαραγάν είναι τερματοφύλακας και η ομάδα του είναι η Καλλιθέα η οποία τον απέκτησε κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου το καλοκαίρι του 2024.

Μπερναμπέ Μπαραγάν – Τα στατιστικά του

Μπερναμπέ Μπαραγάν – Το βιογραφικό του

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Athens Kallithea FC, αναφέρει σχετικά με το νέο ποδοσφαιριστή της ομάδας:

“Γεννημένος στο Los Palacios y Villafranca στην επαρχία της Σεβίλλης, ο Bernabé αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της ομάδας της γενέτειράς του, Real Betis, κάνοντας το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τη Real Betis B στην τρίτη κατηγορία σε ηλικία 18 ετών, και μετρώντας συνολικά 11 συμμετοχές με τις ρεζέρβες κατά τις σεζόν 2011/12 και 2012/13, πριν φύγει για την Atlético Madrid.

Ο Bernabé πέρασε τέσσερις σεζόν στην Atlético Madrid, προπονούμενος τακτικά με την πρώτη ομάδα, ενώ παράλληλα διεκδικούσε χρόνο συμμετοχής με την Atlético Madrid B κατά την περίοδο 2013/14 έως 2016/17.

Αφού πήγε στην Gimnàstic τον Ιούλιο 2017, ο Bernabé έγινε τακτικός βασικός για πρώτη φορά στην καριέρα του, μετρώντας 23 συμμετοχές ως βασικός (δέχθηκε 32 γκολ, κράτησε έξι clean sheets) στη Segunda División τη σεζόν 2018/19 και 28 συμμετοχές ως βασικός (δέχθηκε 38 γκολ, κράτησε πέντε clean sheets) στη Segunda División B τη σεζόν 2019/20.

Τον Αύγουστο 2020, ο Bernabé επέστρεψε στη Segunda División με την Albacete. O Bernabé πήρε γάντια βασικού στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν, αλλά μέχρι τότε ο σύλλογος όδευε ήδη προς τον υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία. Την επόμενη σεζόν, όμως, ο Bernabé επιλέχθηκε για αρχηγός της ομάδας και βοήθησε την Albacete να επιστρέψει στη Segunda División, έχοντας δεχθεί μόλις 17 γκολ και κρατώντας 14 clean sheets σε 25 αγώνες. Ο Bernabé διατήρησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού με την ομάδα στη Segunda División τις τελευταίες δύο σεζόν, καταγράφοντας συνολικά 55 συμμετοχές ως βασικός, έχοντας δεχθεί 68 γκολ και κρατώντας 14 clean sheets”.