Όροι Συμμετοχής | Greek Bookmaker Awards

Ανανεώθηκε:

Όροι Συμμετοχής

Προϋποθέσεις:

 1. Για να συμμετάσχει στην έρευνα για τα έπαθλα που διοργανώνει το Betarades.gr («εμείς», «εμείς», «δικοί μας», «διοργανωτές», «Betarades»), ένας συμμετέχων («εσείς», «σας») πρέπει να είναι άνω των 21 ετών.
 2. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας.
 3. Οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να είναι υπάλληλοι ή/και να συνδέονται με οποιονδήποτε τρόπο με οποιαδήποτε από τις στοιχηματικές εταιρίες που πρόκειται να αξιολογηθούν.*

*bet365, Bwin, Betshop, Interwetten, Novibet, Sportingbet, Stoiximan, Winnmasters, Netbet, Pamestoixima.gr (ΟΠΑΠ), Vistabet, Betstars, Betsson, Fonbet

Τρόπος συμμετοχής:

 1. Η συμμετοχή στην έρευνα για το έπαθλο είναι εντελώς δωρεάν.
 2. Οι συμμετέχοντες πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα και να δώσουν τη γνώμη τους για την καλύτερη στοιχηματική εταιρία που λειτουργεί στην Ελλάδα.
 3. Οι συμμετέχοντες μπορούν να ψηφίσουν για μια από τις παρακάτω στοιχηματικές εταιρίες: bet365, Bwin, Betshop, Interwetten, Novibet, Sportingbet, Stoiximan, Winnmasters, Netbet, Pamestoixima.gr (ΟΠΑΠ), Vistabet, Betstars, Betsson, Fonbet.
 4. Οι συμμετέχοντες μπορούν να ψηφίσουν μόνο μία φορά.
 5. Η διαδικασία ψηφοφορίας ξεκινά στις 13.01.2023 και λήγει στις 16.03.2023 ή νωρίτερα εφόσον συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ψήφων.
 6. Οι ψήφοι των συμμετεχόντων θα χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό του νικητή του Greek Bookmaker Awards Show by Betarades – Κατηγορία: Καλύτερος Bookmaker στην Ελλάδα / Επιλογή παίκτη.
 7. Ένας συμμετέχων θα λάβει το έπαθλο της paysafecard αξίας €100.
 8. Ο νικητές θα βγει τυχαία με κλήρωση, το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί δημόσια στον ιστότοπο Betarades.gr το αργότερο έως τις 18 Απριλίου 2023.

Έπαθλο:

 1. Ο νικητής θα λάβει μια paysafecard αξίας €100.
 2. Οι διοργανωτές της έρευνας για το έπαθλο θα επικοινωνήσουν με τον νικητή για να κανονίσουν την παράδοση του δώρου.
 3. Οι διοργανωτές θα παραδώσουν το έπαθλο το πολύ σε 30 ημέρες από την ανακοίνωση και την επαλήθευση νικητή.
 4. Το έπαθλο δεν φορολογείται στην Ελλάδα.

Προσωπικά δεδομένα:

 1. Θα διατηρήσουμε όλα τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων με ασφαλή τρόπο μέχρι το τέλος του Greek Bookmakers Award Show έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα δικαιώματα απορρήτου σας.

Παραβίαση κανόνων

 1. Η ψηφοφορία περισσότερες από μία φορές από έναν συμμετέχοντα θεωρείται παραβίαση των κανόνων της έρευνας για το έπαθλο.
 2. Εάν ένας συμμετέχων διαπράξει παράβαση, θα τιμωρηθεί κατά την απόλυτη κρίση μας.
 3. Οι τιμωρίες περιλαμβάνουν ακύρωση/διαγραφή ψήφου. Θα λάβουμε υπόψη μόνο την πρώτη ψήφο και ο συμμετέχων θα αποκλειστεί από τη συμμετοχή στην κλήρωση για το έπαθλο.

Παράπονα:

 1. Οποιαδήποτε ζητήματα ή αμφιβολίες δεν έχουν σαφείς οδηγίες στους παραπάνω κανόνες θα αντιμετωπίζονται κατά την κρίση της διοίκησης του Betarades.gr.
 2. Εάν θέλετε να αμφισβητήσετε ορισμένες από τις αποφάσεις μας, μπορείτε να το κάνετε στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση sodonnell@bettercollective.com το αργότερο έως τις 18.04.2023
 3. Τυχόν δικαστικές διαφορές που τυχόν προκύψουν υπόκεινται στο ελληνικό δίκαιο και θα επιλύονται ενώπιον των αρμόδιων δικαστηρίων.