Όροι & Προϋποθέσεις – Διαγωνισμοί

Διοργανωτής Διαγωνισμού

Better Collective Greece IKE Marketing Services η οποία εδρεύει στη Γ. Μαύρου και Κ. Καραμανλή 66, 55134 Θεσσαλονίκη – Καλαμαριά – Αγ. Ιωάννης, Ελλάδα, Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. 126531906000, ιδιοκτήτης του Betarades.gr (Better Collective, Betarades, the Website, εμείς, μας, δικό μας) διοργανώνει δωρεάν διαγωνισμούς (Διαγωνισμός) εισιτηρίων και αθλητικών ειδών.

Δικαίωμα Συμμετοχής – Προϋποθέσεις

 • Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 21 ετών
 • Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι κάτοικοι Ελλάδας
 • Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό, ένας συμμετέχων δηλώνει τη συγκατάθεσή του να δεσμεύεται από αυτούς τους Κανόνες του Διαγωνισμού και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, οι οποίοι δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Betarades.gr.
 • Οι εργαζόμενοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που προσλαμβάνονται από την Better Collective, άμεσα ή μέσω ενδιάμεσων εταιρειών, δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν στον Διαγωνισμό.

Έναρξη και τέλος διαγωνισμού

Η έναρξη και το τέλος του κάθε Διαγωνισμού αναφέρονται στο αντίστοιχο post του Διαγωνισμού στο Instagram ή το Facebook.

Πως να λάβετε μέρος

 • Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν
 • Για να λάβει μέρος κάποιος στον διαγωνισμό, πρέπει να ακολουθήσει τους λογαριασμούς τους Betarades.gr είτε στο Instagram (@betarades.gr) είτε στο Facebook.
 • Από τη στιγμή που οι διαγωνισμοί διεξάγονται σε συνεργασία με τους συνεργάτες μας, για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να κάνετε like και στους λογαριασμούς των συνεργατών μας στα social media, όπως αναφέρεται στο post του Διαγωνισμού.
 • Ένας συμμετέχων πρέπει να κάνει like στο post/φωτογραφία τους Betarades.gr στο Instagram, ή στο Facebook αν έχει δημοσιευθεί και εκεί ο Διαγωνισμός.
 •  Ενθαρρύνουμε τους συμμετέχοντες να αναφέρει σε σχόλιο κάνοντας tag δύο φίλους/φίλες του/της στο σχετικό post του Διαγωνισμού.

Ορισμός νικητών

 • Όλες οι συμμετοχές θα εξεταστούν και το βραβείο θα απονεμηθεί στους νικητές που έχουν επιλεγεί τυχαία από όλους τους επιλέξιμους συμμετέχοντες που έχουν εισέλθει σωστά στην κλήρωση σύμφωνα με τους κανόνες συμμετοχής, μεταξύ της Ημέρας Έναρξης και της Ημερομηνίας Λήξης.
 • Πληροφορίες σχετικά με το όνομα των νικητών του διαγωνισμού και τα βραβεία τους θα δημοσιευτούν στη σελίδα του Betarades.gr στο Instagram ή στο Facebook και οι νικητές θα ενημερωθούν επίσης μέσω άμεσου μηνύματος στο Instagram ή το Facebook.

Βραβεία

 • Δίνονται εισιτήρια για παιχνίδια ποδοσφαίρου, μπάσκετ και άλλων αθλημάτων.
 • Δίνονται αθλητικά είδη, όπως φανέλες ομάδων.
 • Αν κερδίσετε ένα έπαθλο, θα ειδοποιηθείτε δεόντως σχετικά με αυτό μέσω άμεσου μηνύματος στο Instagram και θα ενημερωθείτε για το πώς θα το παραλάβετε.
 • Λάβετε υπόψη σας ότι όσον αφορά τα εισιτήρια, άτομα ορισμένης νόμιμης ηλικίας πρέπει να συνοδεύονται από έναν ενήλικα ανά πάσα στιγμή για να μπουν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν τις αθλητικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα. Δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι αν δηλώνετε ψευδή ηλικία.

Προσωπικά δεδομένα

Από τον νικητή χρήστη θα ζητηθεί να μοιραστεί την ημερομηνία γέννησής του και τον ΑΜΚΑ, το προσωπικό του όνομα και τον αριθμό ταυτότητάς του, προκειμένου να λάβει το εισιτήριο. Από τον νικητή χρήστη των αθλητικών ειδών θα ζητηθεί να μοιραστεί το προσωπικό του όνομα, την ημερομηνία γέννησής του, το κινητό του τηλέφωνο, τη διεύθυνση κατοικίας του και τον ταχυδρομικό κώδικα, προκειμένου να λάβει το έπαθλο. Ενδέχεται να ζητηθεί από τους νικητές να μοιραστούν την ταυτότητά τους με σκοπό την επαλήθευση της ηλικίας τους. Θα διατηρήσουμε αυτές τις πληροφορίες κατά τρόπο ασφαλή και για όσο διάστημα θα χρειαστεί να παραδώσουμε το βραβείο.

Δείτε την πολιτική απορρήτου μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα δικαιώματα απορρήτου σας.

Παραβίαση Κανόνων

 • Κάθε προσπάθεια παραβίασης των κανόνων του Διαγωνισμού απαγορεύεται και θα οδηγήσει σε αποκλεισμό από τον διαγωνισμό.
 • Οι κυρώσεις περιλαμβάνουν αποκλεισμό από τον Διαγωνισμό, προσωρινές απαγορεύσεις συμμετοχής και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μόνιμη παρεμπόδιση από την πρόσβαση στο Διαγωνισμό στη σελίδα του Betarades.gr στο Instagram και στο Facebook.
 • Η έκταση μιας κύρωσης καθορίζεται από τη σοβαρότητα του αδικήματος και αν ο συμμετέχων παραβιάζει συστηματικά τους κανόνες. Οι υποθέσεις κρίνονται σε ατομικό επίπεδο και οι αποφάσεις του Betarades.gr είναι τελικές και θα πρέπει να γίνονται σεβαστές.

Αίτημα για διευκρινίσεις / καταγγελίες

Οποιαδήποτε ζητήματα ή αμφιβολίες που δεν έχουν σαφείς κατευθυντήριες γραμμές στους παραπάνω κανόνες θα αντιμετωπιστούν κατά την κρίση της διοίκησης του Betarades.gr.

Αν επιθυμείτε οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με τις αποφάσεις, μπορείτε να στείλετε e-mail στο support@betarades.gr

Οποιαδήποτε νομική διαφορά θα διευθετηθεί σύμφωνα με τον Ελληνικό Νόμο ενώπιον των αρμόδιων δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

Σημειώσεις

Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές στους κανόνες του Διαγωνισμού κατά τη διακριτική μας ευχέρεια και θα ειδοποιήσουμε τους χρήστες για τυχόν σημαντικές αλλαγές κάνοντας μια ανάρτηση στη σελίδα του Betarades στο Instagram.

Αυτή η προσφορά δεν χορηγείται, συνδέεται ή σχετίζεται με το Instagram, το Facebook, της Superleague, της Basket League ή οποιονδήποτε άλλων διοργανώσεων.