*30η αγωνιστική

*Σε προηγούμενους γύρους: Αννάν – Μοντρόουζ 1-0, Μοντρόουζ – Αννάν 2-1, Αννάν – Μοντρόουζ 2-2

*6/7 G/G στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο.

*5/6 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο.

ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ

Προηγούμενο ματς:Η Μοντρόουζ έφερε 2-2 εντός έδρας με την Κόουβ Ρέιντζερς, αν και προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Λάιονς (52’), Γουίτον (78’). Όμως όχι απλά δέχθηκε τέρμα από με τον Χάριγκτον στο 88’, ισοφαρίστηκε κιόλας στο 90’ από τον Κόουλσον.

Η Μοντρόουζ έφερε 2-2 εντός έδρας με την Κόουβ Ρέιντζερς, 0-0 εκτός έδρας με την Κέλτι Χαρτς, όγδοη ισοπαλία της στους 13 τελευταίους αγώνες της, διάστημα στο οποίο έχει κερδίσει μονο στο γήπεδο της ουραγού Νταμπάρτον! Έχει πλέον τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα.

Στο γήπεδό της έχει τέσσερις ήττες στα εφτά τελευταία παιχνίδια που δεν κερδίζει, ενώ παρόλο που ξεκίνησε τη σεζόν με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στην έδρα της, στα 11 επόμενα παιχνίδια εκεί έχει πέντε ήττες και μόνο μία νίκη.

Έχει υποχωρήσει στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -7 από την τέταρτη και τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου, ενώ είναι στο +3 από την ένατη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ παραμονής. Και πλέον έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας.

Στατιστικά

*3/4 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*3/5 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΝΝΑΝ

Προηγούμενο ματς: H Αννά κέρδισε 0-1 εκτός έδρας την Ινβερνές σκοράροντας μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Πολ Σμιθ, αντέχοντας στη συνέχεια ως το τέλος το “σφυροκόπημα” της αντιπάλου της!

Η Αννάν επανήλθε στις νίκες, κερδίζοντας 0-1 εκτός έδρας την Ινβερνές, έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στις οποίες είχε δεχθεί 12 γκολ!

Οι δύο από αυτές τις τέσσερις ήττες ήρθαν μακριά από την έδρα της, έχοντας συνολικά 11 ήττες και μόλις έξι νίκες σε 19 παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από το γήπεδο της.

Γενικότερα το ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα ήταν ιδανικό, με 2/2 νίκες! Αλλά στα επόμενα 30 παιχνίδια της για όλους τους θεσμούς, έχει κερδίσει μόνο εφτά εξ αυτών, έξι στο πρωτάθλημα και ένα με ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας για το Τσάλεντζ Καπ, έχοντας και 17 ήττες στο ίδιο διάστημα.

Έπεσε πλέον στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, η οποία οδηγεί στα πλέι οφ της παραμονής, αλλά σε απόσταση βολή στο -2 και στο -3 από δύο ομάδες που είναι από πάνω της, σε θέσεις παραμονής.

Στατιστικά

*9/13 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Τρία σερί N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*7/11 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

Μοντρόουζ – Αννάν στην Stoiximan
stoiximan logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ