Μεγάλη πτώση διπλού στην Κολομβία – Στην Πρέμιερ Λιγκ ο τζίρος (01/02)

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Αγώνες με ενδιαφέρον περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Πέμπτης (01/02). Με δράση στην Πρέμιερ Λιγκ και στη Λα Λίγκα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Πάμε για αρχή στην Α’ Ελβετίας και την αναμέτρηση Λωζάνη Ουσί – Λουκέρνη. Το διπλό είναι το σημείο που υποχωρεί. Συγκεκριμένα, είχε ανοίξει στο 2.30 και πλέον προσφέρεται στο 2.05.

Επόμενη στάση κάνουμε στην Α’ Κολομβίας και το παιχνίδι Ατλέτικο Νασιονάλ – Όνσε Κάλδας. Πτώση σημειώνει η τιμή για τη νίκη των φιλοξενούμενων. όπως παρατηρούμε, έχει κατέβει από το 5.50 ως το 4.20.

Προχωράμε στο CONMEBOL Pre-Olympic Tournament και τον αγώνα Κολομβία U23 – Βολιβία U23. Ο άσσος ακολουθεί καθοδική πορεία. Η απόδοσή του βρισκόταν αρχικά στο 2.00 και αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στο 1.62.

Τζίροι Στοιχήματος

Πάμε και στο ανταλλακτήριο και στους τζίρους για 1Χ2. Πρώτο έρχεται το παιχνίδι Γουέστ Χαμ – Μπόρνμουθ για την Πρέμιερ Λιγκ στα 240.336€. Το περίπου 40% από αυτά έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Ακολουθεί ο αγώνας Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης για τη Λα Λίγκα. Το ποσό που έχει συγκεντρώσει είναι στα 231.612€ και από αυτά, το σχεδόν 63% έχει στοιχηματιστεί στο διπλό.

Τρίτη κατά σειρά είναι η αναμέτρηση Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Πρέμιερ Λιγκ. Με 212.080€ σε τζίρο και το περίπου 38% να έχει κατεύθυνση τη νίκη των φιλοξενούμενων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:50