Μεγάλη πτώση άσσου στην Αργεντινή (29/02)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Στο ποδοσφαιρικό κουπονι παμε στοιχημα της Πέμπτης (29/02) μαγνητίζουν τα βλέμματα για  κατά βάση τα παιχνίδια για Κύπελλα ανά την Ευρώπη, σε Ισπανία και Γαλλία, μεταξύ άλλων. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

🏆 ΑΧΑΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Πάμε αρχικά στο Κόπα ντε Λα Λίγκα Προφεσιονάλ της Αργεντινής και την αναμέτρηση Ιντεπεντιέντε Ριβαδάβια – Μπαράκας Σεντράλ. Σημαντική πτώση σημειώνει ο άσσος, καθώς είχε ανοίξει στο 3.60 και πλέον εντοπίζεται στο 2.63. Δηλαδή, μια πτώση περίπου 27%.

Επόμενη στάση κάνουμε στο Κόπα Λιμπερταδόες και τον αγώνα Κόλο Κόλο – Γοδόι Κρους. Η απόδοση για τη νίκη των γηπεδούχων υποχωρεί. Ειδικότερα, από 3.80 έχει φτάσει ως αυτή την ώρα στο 3.40.

Προχωράμε και στην Α’ Ρουμανίας και το παιχνίδι Πετρόλουλ Πλοϊέστι – Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα. Το διπλό ακολουθεί καθοδική πορεία, όπως παρατηρούμε. Συγκεκριμένα, από την ανώτερη τιμή του στο 2.50 έχει κατέβει ως το 2.05.

Τζίροι Στοιχήματος

Περνάμε στο ανταλλακτήριο και τους τζίρους για 1Χ2. Πιο ψηλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο αγώνας Σάντα Κλάρα – Πόρτο για το Κύπελλο Πορτογαλίας με 78.547€ μέχρι τώρα. Από αυτά, το περίπου 74% έχει τοποθετηθεί στο διπλό.

Ακολουθεί η αναμέτρηση Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης για το Κύπελλο Ισπανίας με τζίρο 49.649€ αυτή τη στιγμή. Εξ αυτών, το σχεδόν 40% έχει κατεύθυνση τον άσσο.

Στη σχετική κατάταξη επόμενο είναι το παιχνίδι Αλ Νασρ – Αλ Χαζμ για την Α’ Σαουδικής Αραβίας. Έχει συγκεντρώσει 36.967€ και το περίπου 86% έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:55