Μεγάλη πτώση σημείου στη Βραζιλία – Ο τζίρος στο Γιουβέντους – Σασουόλο

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Στο Κύπελλο Ελλάδας, Αγγλίας και Ισπανίας στρέφεται σήμερα Τρίτη (16/01) το ενδιαφέρον και ενώ δράση έχουμε στη Serie A αλλά και στο Κόπα Άφρικα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Από τη Βραζιλία κάνουμε την αρχή και το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Paraibano, όπου σημειώνεται τεράστια πτώση στη νίκη των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι Τρέζε – Σέρα Μπράνκα. Συγκεκριμένα το “διπλό” άνοιξε στο 4.75 και αυτή την ώρα βρίσκεται στο 2.70 με πτώση 43.2%.

Στο Κύπελλο Ολλανδίας τώρα για το παιχνίδι Εξέλσιορ Μαασλούις – Ντεν Χααγκ. Και εδώ παρατηρείται μεγάλη πτώση “διπλού”, καθώς από το 1.80 βρίσκεται αυτή την ώρα στο 1.33.

Μένουμε στο Κύπελλο Ολλανδίας για την αναμέτρηση Εξέλσιορ – Γκρόνινγκεν. Η νίκη των φιλοξενούμενων πλήρωνε 2.90 και τώρα έχει πάει στο 2.40.

Τζίροι Στοιχήματος

Στην αναμέτρηση Γιουβέντους – Σασουόλο έχει πέσει μέχρι αυτή την ώρα το μεγαλύτερο ποντάρισμα, καθώς έχει συγκεντρώνει 298.960€. Το 70 σχεδόν εξ αυτών έχει τοποθετηθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Στο Κύπελλο Αγγλίας για το ματς Γουλβς – Μπρέντφορντ, που έχει συγκεντρώσει 104.397€ ως τώρα και το 52% σχεδόν εξ αυτών έχει τοποθετηθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Στο Κύπελλο Ισπανίας για το παιχνίδι Τενερίφη – Μαγιόρκα με τζίρο 58.227€ με τζίρο, με τα πονταρίσματα να είναι μοιρασμένα.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:00