Μεγάλες πτώσεις σημείων σε Βραζιλία, Ισπανία – Στην Πρέμιερ Λιγκ ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Συναρπαστικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Τετάρτης, με το βλέμμα να στρέφεται στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ δράση έχουμε σε Πρέμιερ Λιγκ και Λα Λίγκα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Από το περιφερειακό πρωτάθλημα Παουλίστα της Βραζιλίας κάνουμε την αρχή και το παιχνίδι Μπραγκαντίνο – Παλμέιρας. Ο ασσός παρουσιάζει μεγάλη πτώση, καθώς είχε ανοίξει στο 3.10 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 1.91.

Στη Λα Λίγκα τώρα για το παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Οσασούνα, όπου το “διπλό” βρίσκεται σε κάθοδο. Συγκεκριμένα, εντοπιζόταν σε απόδοση 12.00 και τώρα πια έχει φτάσει στο 8.00.

Επιστρέφουμε στο Παουλίστα Βραζιλίας για τον αγώνα Πορτουγκέσα – Πόντε Πρέτα. Η τιμή για τη νίκη των γηπεδούχων πέφτει, καθώς αρχικά, πλήρωνε στο 2.75 και πλέον εντοπίζεται στο 2.00.

Τζίροι Στοιχήματος

Ο μεγαλύτερος τζίρος έχει πέσει στην Πρέμιερ Λιγκ και το παιχνίδι Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι, καθώς έχει συγκεντρώσει 463.527€ και το 89% περίπου έχει πονταριστεί στον άσσο.

Μένουμε στην Πρέμιερ Λιγκ για την αναμέτρηση Λίβερπουλ – Τσέλσι, που έχει μαζέψει 236.743€. Εξ αυτών, το σχεδόν 64% έχει τοποθετηθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Στην Ισπανία για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Οσασούνα με τζίρο 229.003€ και το 72% περίπου έχει στοιχηματιστεί στο διπλό.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:00