* 4η αγωνιστική

* Νο Goal τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-0) επί της Μίντλεσμπρο. Ο Στραντ Λάρσεν σκόραρε δις (37’, 53’) & ο Καμάντα (72’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Δυνατό το μπάσιμο των “αετών” στον Σεπτέμβριο, την Τρίτη επιβεβαίωσαν ότι έχουν γίνει ομάδα των νοκ άουτ διοργανώσεων κατακτώντας εύκολη πρόκριση στους “16” του Λιγκ Καπ.

Εκτεταμένο το rotation του κόουτς Σαζ στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι, αλλά διατήρησε την αμυντική 5αδα και πήρε δύο ασίστ από τους full backs του, μετά από ένα ασταθές ξεκίνημα, στο οποίο η εκπρόσωπος της Τσάμπιονσιπ απείλησε.

Με ωραίες σέντρες “σέρβιραν” οι Μινγκέθα & Τσίλγουελ για το κεφάλι του Στραντ Λάρσεν, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό στην σεζόν. Μέσα από έξοχο, κάθετο build up βγήκε η μετάβαση για το 3-0, με τον Καμάντα να εκτελεί με άψογη λόμπα.

Τρεις ημέρες νωρίτερα η Κρίσταλ Πάλας πήρε το λονδρέζικο ντέρμπι στην έδρα της Φούλαμ (2-3) για τους πρώτους της βαθμούς στην Πρέμιερ Λιγκ. Είχε πολλά ανασταλτικά προβλήματα στο Craven Cottage (3.14 – 1.97 xGoals), αλλά βρήκε την ουσία με απρόσμενους πρωταγωνιστές, τα τρία τέρματα ήρθαν από τη θέση του αριστερού full back!

Στα αγωνιστικά νέα, ο ηγέτης Σαρ (εξτρέμ) παραμένει εκτός από το ξεκίνημα της σεζόν, στα πιτς κι ο Ματετά (φορ) μετά την εμφάνιση της πρεμιέρας.

Στατιστικά

* Over 2.5 τα 11/13 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

* Goal/Goal τα 5/7 τελευταία εντός έδρας.

Κωδικός BACK620 🎁 620 Δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
fonbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-2) από τη Λίβερπουλ. Ο Ίσακ σκόραρε δις (6’, 9’) για τους φιλοξενούμενους.

Με δεύτερη διαδοχική ήττα μπήκαν στον Σεπτέμβριο οι “tractor boys” την προηγούμενη Παρασκευή, αποτυγχάνοντας να σκοράρουν για πρώτη φορά στην σεζόν.

Αιφνιδιάστηκε η Ίπσουιτς από το κάθετο παιχνίδι των “κόκκινων”, με παρόμοιες κάθετες επιθέσεις εκτέθηκε σε παιχνίδι χώρου για το 0-2 πριν ολοκληρωθεί το 10λεπτο και ουσιαστικά δεν πρόλαβε να δώσει μάχη.

Είχε “βουνό” να ανέβει η ομάδα του Γκάρι Ο’Νιλ πριν προλάβει να βρει πατήματα στο γήπεδο, αλλά στο υπόλοιπο παιχνίδι είχε αξιοπρεπή παρουσία, δίχως να δεχθεί έτερες μεγάλες ευκαιρίες.

Δεν φάνηκε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια ο επιτελικός Ενσίσο και οι αλλαγές δεν βοήθησαν για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας.

Υπάρχουν θετικά στοιχεία ωστόσο που μπορεί να κρατήσει το γκρουπ από τον πρώτο μήνα της σεζόν, με τη φιλοδοξία ότι οι πολλές καλοκαιρινές προσθήκες θα βρίσκουν χημεία με την πάροδο των εβδομάδων.

Στα αγωνιστικά νέα, οι Ματουσίβα (μέσος) & Φίλοτζιν (εξτρέμ) μπήκαν με το γκρουπ στις προπονήσεις και το ρόστερ είναι πλέον πλήρες, με εξαίρεση τον τραυματία Τέιλορ (μέσος).

Στατιστικά

* Over 2.5 τα 7/9 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

* Goal/Goal τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας.

Κρίσταλ Πάλας – Ίπσουιτς στην Fonbet
fonbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ