EURO: Ρίσκο στο ντέρμπι και… Σουηδία!

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης προγνωστικα

Καλημέρα και καλό μήνα φουνταριστοί!

Δεν μας ήθελε… με τίποτα χθες στο προγνωστικό μας για το EURO… Η Ισπανία κέρδιζε με 3-1 την Κροατία μέχρι και το 85′, με το 2 & Ove 1.5 που πρότεινα να μοιάζει σίγουρο. Τελικά, εκτός από το απίθανο αυτογκόλ τους, οι Ισπανοί κατάφεραν και να ισοφαριστούν στην κανονική διάρκεια του αγώνα, για να περάσουν στην παράταση. Ελπίζω να προλάβατε το cash-out αφού οι συνθήκες για κάτι τέτοιο ήταν ιδανικές. Αφήνουμε πίσω μας όμως αυτήν τη φοβερή εξέλιξη και πάμε στα σημερινά. Οι αγώνες παίζουν στο app της Stoiximan με πλήθος επιλογών και για κόρνερ, κάρτες, παίκτες, και πολλά άλλα!

Αγγλία – Γερμανία στη Stoiximan
stoiximan logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο πολύ δυνατά παιχνίδια θα γίνουν απόψε στο EURO, και είναι τα τελευταία των προημιτελικών. Το ντέρμπι διεξάγεται πρώτο χρονικά, ενώ το βράδυ έχει και πάλι ένα ενδιαφέρον ματσάκι. Έχω κρατήσει κάτι και από τις δύο αναμετρήσεις, αλλά για μονά αποδεκτά. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας!

Αγγλία – Γερμανία

Στις 19:00, η αυλαία της ημέρας ανοίγει με το σούπερ ντέρμπι της Αγγλίας με τη Γερμανία στο «Γουέμπλεϊ». Τεράστιο ματς, με ελαφρύ φαβορί την Αγγλία από τους μπουκ. Έχω αποφασίσει να… ρισκάρω σε αυτό το παιχνίδι.

– Η Αγγλία κατάφερε να φτάσει με σχετική άνεση στους «16» της διοργάνωσης. Δεν δέχτηκε γκολ στον όμιλο, πέτυχε μόλις δύο, αλλά με δύο νίκες και μια ισοπαλία πήρε την πρόκριση. Αμυντικά, η ομάδα του Σαουθγκέιτ ήταν πολύ προσεκτική και ικανοποίησε με την απόδοσή της. Επιθετικά όμως, «κόλλησε». Δεν δημιουργεί πολλές φάσεις προς το παρόν, παίζει κάπως… αργά, και δεν εντυπωσιάζει το κοινό. Πάντως, φαίνεται απόλυτα συγκεντρωμένη στον στόχο, που είναι να φτάσει στον τελικό και να το σηκώσει! Θα προσπαθήσει και σήμερα, πρώτα από όλα, να περιορίσει τα ατού των αντιπάλων, και μετά μπροστά… ό,τι προκύψει με την ατομική ποιότητα των ποδοσφαιριστών της.

– Η Γερμανία με τη σειρά της, τα… είδε όλα για να περάσει στους «16» του EURO. Ήταν στο καναβάτσο, μέχρι και λίγο πριν το τέλος, αλλά βρήκε τη λύση, και με την ισοπαλία προκρίθηκε! Έχει θέματα στην άμυνα η ομάδα του Λεβ, που διαθέτει όμως πολύ ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Από τη στιγμή που βγήκε από τη δύσκολη θέση και πήρε την πρόκριση στα νοκ-άουτ, τώρα είναι ικανή για όλα! Τα «πάντσερ» ξέρουν πολύ καλά να διαχειρίζονται τέτοια παιχνίδια, και για να τους πετάξει έξω κάποιος πρέπει να «ματώσει». Δεν είναι μόνο το βάρος της φανέλας, είναι και η ποιότητα της ομάδας, που μπορεί να μην έχει φανεί ακόμα, αλλά δεν παύει να υπάρχει.

Πρόκειται για μια «τιτανομαχία». Η Γερμανία είναι καλή ομάδα παρά τις μέτριες εμφανίσεις στον όμιλο. Μπορεί να βάλει πολύ δύσκολα στη γηπεδούχο Αγγλία, που δεν έχει ικανοποιήσει με την εικόνα της μέχρι τώρα και έχει θέμα στη δημιουργία και την εκτέλεση. Βλέπω οι ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στην παράταση, ή τα πέναλτι. Θεωρώ ότι έχει αξία το ρίσκο στο «Χ» σε ένα τέτοιο ντέρμπι, σε απόδοση 3.50!

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

Σουηδία – Ουκρανία

Στις 22:00, στη Γκλασκώβη, η Σουηδία παίζει με την Ουκρανία. Οι μπουκ μας δίνουν φαβορί τους Σουηδούς, και πιστεύω… καλά κάνουν! Προς τα εκεί κινείται η επιλογή μου από το ματς.

– Η Σουηδία ήταν από τις ομάδες που άρεσε πολύ στους ομίλους. Έδειξε και στο πολύ δύσκολο ματς με την Ισπανία ότι δεν φοβάται τίποτα, έχει πλάνο και δίνει το καλύτερο που μπορεί. Έχει τον Φόρσμπεργκ σε φόρμα, μπορεί να κάνει τη διαφορά μεσοεπιθετικά. Θέλει να εκμεταλλευτεί τη μεγάλη ευκαιρία που της παρουσιάζεται και να πάει στα προημιτελικά. Δείχνει να έχει το μομέντουμ, αντιμετωπίζει αντίπαλο που είναι… τουλάχιστον στα μέτρα της και έχει όλα τα φόντα για να περάσει. Έχει επιστρέψει δυναμικά και ο Κουλουσέφσκι, που είναι και αυτός παίκτης που μπορεί να κρίνει αγώνα με μια ενέργεια. Έχει τις… προϋποθέσεις η Σουηδία για να κάνει το μεγάλο βήμα και να παίξει στα προημιτελικά.

– Η Ουκρανία με τη σειρά της, δεν ήταν και… φοβερή στον όμιλο, αλλά κατάφερε να περάσει. Ήταν και… τυχερή, αφού πέρασε με τρεις πόντους ως μια από τις καλύτερες τρίτες. Έχει κερδίσει μόνο τη Βόρεια Μακεδονία, που ήταν εμφανώς σε πιο χαμηλό επίπεδο από τους υπολοίπους. Έχασε τόσο από την Ολλανδία, όσο και από την Αυστρία. Οι Ουκρανοί έχουν θέματα, και στην άμυνα, και στην επίθεση, όπου φαίνεται να τα περιμένουν όλα από τις εμπνεύσεις του Γιαρμολένκο. Φιλόδοξη η ομάδα του Σεφτσένκο, παραμένει επικίνδυνη, όμως μου μοιάζει να έχει… ταβάνι.

Έχει παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο η Σουηδία μέχρι τώρα, διαθέτει περισσότερες ποιοτικές λύσεις και πιστεύω ότι θα αποδείξει την ανωτερότητά στης στο γήπεδο. Είτε στο 90λεπτο, είτε αργότερα, τη βλέπω να παίρνει τη μεγάλη πρόκριση, απέναντι στην Ουκρανία που δεν ικανοποίησε με τις εμφανίσεις της στον όμιλο. Πάμε με την πρόκριση της Σουηδίας σε απόδοση 1.75!

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 Αγγλία – Γερμανία / Χ @ 3.50

22:00 Σουηδία – Ουκρανία / Σουηδία Πρόκριση @ 1.75

Αγγλία – Γερμανία στη Stoiximan
stoiximan logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ