Επικεφαλής ποδοσφαιρικής ομάδας έπαιξε παράνομο στοίχημα 95 φορές!

Ανανεώθηκε:
στοιχημα νεα ειδησεις
Photo Credits: Vladimir Stanisic / Alamy Stock Photo

Ένα στέλεχος πασίγνωστης ομάδας ποδοσφαίρου φαίνεται πως έπαιξε μη νόμιμο παμε στοιχημα και οι αρμόδιες αρχές το ανακάλυψαν. Μάλιστα, κατηγορείται για 95 παράνομα πονταρίσματα!

Δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 Κωδικός* EUROCOMBO490
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας (FA) απήγγειλε κατηγορίες στον Μαρκ Μπόουεν, επικεφαλής ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων της Ρέντινγκ. Ειδικότερα, για παραβάσεις των κανόνων στοιχηματισμού της διοργανώτριας αρχής.

Σύμφωνα με τα όσα του καταλογίζονται, ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής τοποθέτησε 95 στοιχήματα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Το χρονικό διάστημα που πόνταρε ήταν μεταξύ Απριλίου 2022 και Ιανουαρίου 2024. Πάντως, όλα δείχνουν ότι κανένα από αυτά τα στοιχήματα δεν αφορούσε την ίδια τη Ρέντινγκ.

Η FA έχει δώσει προθεσμία στον Bowen μέχρι τις 7 Ιουνίου για να απαντήσει στις κατηγορίες.

Στην σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της FA στο X (πρώην Twitter), αναφέρονται τα εξής:

“Ο επικεφαλής των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων της Ρέντινγκ κατηγορείται για παράπτωμα σχετικό με παραβάσεις των στοιχηματικών κανονισμών της FA.

Ο Μαρκ Μπόουεν φαίνεται να έβαλε 95 στοιχήματα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, που δεν είχαν σχέση με τη Ρέντινγκ, μεταξύ 19 Απριλίου 2022 και 14 Ιανουαρίου 2024. Ο Μαρκ Μπόουεν έχει προθεσμία μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουνίου για να απαντήσει”.

Αυτή είναι ακόμη μία κατηγορία της FA που σχετίζεται με στοίχημα μέσα στο μήνα. Καθώς, στέλεχος ομάδας τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 12 μηνών από το ποδόσφαιρο καθώς στοιχημάτισε παράνομα 212 σε παιχνίδια του συλλόγου του!

Δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 Κωδικός* EUROCOMBO490
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ