Απίστευτο! Στέλεχος ομάδας έπαιξε στοίχημα 212 φορές σε ματς της

Ανανεώθηκε:
στοιχημα νεα ειδησεις
Photo Credits: Vladimir Stanisic / Alamy Stock Photo

Μια υπόθεση εμπλοκής στελέχους ποδοσφαιρικής ομάδας με παράνομο στοιχημα έχει δει το φως της δημοσιότητας και σοκάρει. Φαίνεται να έχει ποντάρει 212 φορές σε παιχνίδια της ίδια του της ομάδας!

🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόκειται για τον υπεύθυνο επικοινωνίας παικτών της Σουόνσι, Huw Lake. Πλέον, τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) από κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για 12 μήνες.

Του επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 1.500 λιρών (περίπου 1.760 ευρώ) για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Τις οποίες στη συνέχεια παραδέχθηκε, με την FA να ισχυρίζεται ότι είχε τοποθετήσει 2.476 στοιχήματα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μεταξύ 3 Απριλίου του 2018 και 24 Σεπτεμβρίου του 2023.

212 από τα στοιχήματα αφορούσαν την ομάδα του

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι 754 από τα στοιχήματα περιλάμβαναν αγώνες σε διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχε η ομάδα του εκείνη τη χρονική περίοδο. Ενώ 212 από αυτά αφορούσαν την ίδια τη Σουόνσι!

Από την πλευρά του, ο Lake ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν χρησιμοποίησε εμπιστρευτικές πληροφορίες λόγω της θέσης του στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ όταν τοποθετούσε στοιχήματα.

Αρχικά, το πλάνο ήταν να εκτίσει τους πρώτους τρεις μήνες της ποινής του άμεσα. Και το υπόλοιπο που απέμενε θα μεταφερόταν τη σεζόν 2024 – 2025, μαζί με το πρόστιμο.

Ωστόσο, η FA ανέφερε ότι η ποινή ήταν αδικαιολόγητα επιεικής. Έτσι, η τιμωρία αντικαταστάθηκε με 12μηνη αναστολή που θα εκτίονταν στο σύνολό της από τις 25 Μαρτίου 2024.

Η απόφαση αυτή έρχεται μετά τις κατηγορίες της FA κατά του μέσου της Γουέστ Χαμ, Λούκας Πακέτα, για παράνομο στοίχημα.

🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ